Διαξιφισμοί
(Ειδησούλες και σχόλια ατάκτως ερριμμένα)
από τον Κων. Φράγκο


Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα
Διαβάζω στην Καθημερινή 26 Ιουλίου (Παρασκευής Αθλοφόρου, Ερμoλάου και Ερμοκράτους)
Η αποκομματικοποίηση του Δημοσίου, η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας… αποτελούν βασικούς πυλώνες των πρώτων νομοσχεδίων της νέας Κυβέρνησης.
Πριν αρχίσω το σχόλιο μου θα επαναλάβω ότι με τον κ. Αντώνη Οικονόμου, νυν Γεν. Γραμματέα του ΥΕΘΑ, έχω καλές σχέσεις, επομένως ότι γραφτεί δεν έχει την παραμικρή προσωπική αιχμή. Το «σύστημα» ελέγχω.
Το ΥΕΘΑ, ως εκ της δομής λειτουργίας του δεν έχει Γενικό Γραμματέα. Δεν είχε. Γενικοί Γραμματείς θεωρούνται οι εκάστοτε Αρχηγοί. Ξεκαθαρισμένα πράγματα Γενικός Γραμματέας δεν χρειάζεται.
Εν τούτοις το 2014 όταν επί Αντωνομπένηδων το Υπουργείο Άμυνας βρισκόταν στα πρόθυρα της διάλυσης (εξήγησα το γιατί σε προηγούμενο σημείωμα) διορίσθηκε ως Γεν. Γραμματέας ο προσωπικός φίλος του τότε Πρωθυπουργού, μεγάλου ρουσφετολόγου, κ. Αντώνης Οικονόμου Δικηγόρος Θεσσαλονίκης. Τα σχόλια έπεσαν βροχή αλλά το ους των Αντωνομπένηδων δεν ίδρωσε. Περί άλλων ετύρβαζαν.
Σήμερα, με Πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη τον οποίο όλοι πρέπει να βοηθήσουμε, έρχεται ο κ. Α. Σαμαράς να τον υπονομεύσει επιμένοντας στον επαναδιορισμό του κ. Οικονόμου ως Γ. Γ με αυξημένες αρμοδιότητες συντονισμού των Επιτελείων! Δεν γνωρίζω γιατί ο κ. Μητσοτάκης υπέκυψε. Δεν θα με πείραζε αν ο κ. Α. Οικονόμου διορίζονται Αναπληρωτής Υπουργός, αλλά η δημιουργία νέου πόλου διοίκησης δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να διογκώσει την γραφειοκρατία, να δημιουργεί προβλήματα ως προς της αρμοδιότητες και να προκαλεί προβλήματα στη Διοίκηση. Αλλά και ερωτήματα. Οι Αρχηγοί είναι Αρχηγοί ή δεν είναι; Χρειάζονται συντονιστή και μάλιστα άσχετο με την Διοίκηση και τα Στρατιωτικά; Έχουν καλό Υπουργό και ΥΦΕΘΑ, δεν έχουν;
Με εκπλήσσει δε, η εμμονή του κ. Σαμαρά να ελέγχει το ΥΕΘΑ το οποίο έκανε τα πάντα να διαλύσει όταν ήταν Πρωθυπουργός (γκαουλάϊτερ Μπαλτάκος και κομπανία). Τι τον έλκει;
Η «συγκυβέρνηση» Σαμαρά επεκτείνεται και σε άλλους χώρους. Όπως διαβάσω στην ΕΣΤΙΑ (29-07) συνίσταται στην Εθνική Τράπεζα χρυσοφόρος θέση Senior Indepented Director ειδική για να υποδεχθεί άνθρωπο του κ. Σαμαρά.
Διερωτώμαι αν ο κ. Πρωθυπουργός έχει ξεχάσει την ανέντιμη πολιτική Σαμαρά στην Κυβέρνηση του πατρός του, αειμνήστου Κ. Μητσοτάκη, την ρουσφετολογία του κ. Α. Σαμαρά στο ΥΠΠΟ και της χρεοκοπίας του ως Πρωθυπουργού. Ξέχασα και την απρέπεια του, που μας έκανε διεθνώς ρεζίλι, να μην παραδώσει την εξουσία στην διάδοχο του κ. Τσίπρα. Τι φοβάται ο κ. Μητσοτάκης και του επιτρέπει να τον υπονομεύσει; Μήπως περιμένει να δει απόπειρα ανατροπής του για να πεισθεί; Φύσιν πονηράν μεταβαλείν ου ράδιον έλεγαν πολύ σωστά οι Αρχαίοι και πεπειραμένοι θα προσθέσω.

Προβληματισμοί στο ίδιο θέμα
Ένας «λιβανιστής» του κ. Κ. Μητσοτάκη (σε κάθε Πρωθυπουργό «κολλάνε» διάφοροι γλοιώδεις κόλακες, λιβανιστές ή σφουγκοκωλάριοι), ο κ. Γιάννης Πρετεντέρης γραφεί (ΝΕΑ 19/7).
Ποτέ άλλοτε από το 1974 δεν έχει γνωρίσει η Χώρα τέτοια πολιτική κυριαρχία. Κι ως εκ τούτου, ο Μητσοτάκης διαθέτει την απόλυτη ευχέρεια να διαμορφώσει την Ελλάδα της επόμενης 10ετίας!
Δεν πέρασε μια εβδομάδα και κατά την συνάντηση Μητσοτάκη-Σαμαρά, ο δεύτερος βροντοφώναξε: Εγώ δεν πρόκειται να μείνω όμηρος κανενός για πολύ (πρωτοσέλιδο, ολοσέλιδο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 27/7). Τι εννοεί ο ποιητής; Απειλεί τον Πρωθυπουργό; Ζητάει κι’ άλλα ποσοστά συγκυβέρνησης; Θέλει να επιβληθεί στον επιλεγέντα από τον Λαό Πρωθυπουργό; Ο κ. Σαμαράς είναι ικανός για όλα τυφλωμένος από τις φιλοδοξίες και την αλαζονεία του. Είναι αδίστακτος… Θα σας ρίξει τορπίλες κ. Μητσοτάκη, προλάβετε…
Αλλά και ο έτερος συγκυβερνήτης κ. Κων. Καραμανλής ο Β αφού επέβαλε τον ξάδερφο του, κ Κων. Καραμανλή Γ’ ως Υπουργό (με ποιες γνώσεις και ποιες εμπειρίες) έχωσε και τον λιβανιστή του κ. Κων. Λούλη σε υψηλή κυβερνητική θέση. Σας θυμίζω ότι ο κ. Κ. Λούλης είχε διορισθεί από τον ΚΚ διοικητής του Αγίου Όρους και σε τελευταίο βιβλίο του υμνεί την ιδιοφυία του τ. Πρωθυπουργού. Συνειρμικά ανακαλώ στη μνήμη τον κ. Σημίτη, τον Ολίγο, που είχε διορίσει στο Άγιο Όρος τον ευσεβέστατο κ. Σταύρο Ψυχάρη! Ίδιες πατέντες!
Φύλαξα τελευταίο το πλέον γελοίο και τερατώδες. Ο κ. Κώστας Καραμανλής επέβαλλε ως Πρόεδρο των ΕΛΠΕ τον κ. Γιάννη Παπαθανασίου, περιβόητο Υπουργό Οικονομικών της Καραμανλικής περιόδου. Τον πλέον κραγμένο στην ΟΝΕ που έδινε πλαστά νούμερα για το χρέος!! Γελά όλη η Ευρώπη με πρώτο τον κ. Σόιμπλε.

Θα συνεχισθεί η εξαπάτηση των πολιτών κ. Πρωθυπουργέ;
Έχει γίνει συνείδηση των πολιτών ότι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως και Ασφαλείας του πολίτη δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία Υπηρεσία Δημόσιας Αταξίας και Ανασφάλειας των πολιτών. Και τούτο γιατί μέγα μέρος του έχει μετασχηματισθεί σε Ίδρυμα Προστασίας και Παροχής οικιακών βοηθών σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και άλλα υποπροϊόντα της ελίτ. Άγνωστος αριθμός αστυνομικών, κυμαινόμενος από 3.000 – 4.000 ίσως και 5.000 «παραχωρείται» στους προαναφερθέντες «δια πάσαν εξυπηρέτησίν και εργασίαν. Εξαιρέσεις πραγματικής ανάγκης ασφαλείας, ελάχιστες. Οι υπόλοιποι ενεργούν ως κηπουροί, συνοδοί κυρίας, battlers κ.α.
Γιατί π.χ. να διατίθενται αρκετοί αστυνομικοί για ασφάλεια χηρών πολιτικών, για δημοσιογράφους επιχειρηματίες που οφείλουν να πληρώνουν ασφάλεια από την τσέπη τους;
Είμαστε αρκετοί που περιμέναμε ένα ευσυνείδητο και πατριώτη Υπουργό, αφού αντικρύσει αυτό το χάλι και αίσχος, να βγει στην τηλεόραση και να το καταγγείλει.
Να πει : x είναι οι εντεταλμένοι για φύλαξη (επακριβώς). Μετά από ενδελεχή έρευνα εκτιμήσαμε ότι απαιτούνται μόνο ψ. Οι άλλοι θα μετατεθούν σε Μονάδες ή Τμήματα προστασίας του πολίτη.
Δεν το έκανε κανείς γιατί όλοι θέλουν να φανούν αρεστοί στο κατεστημένο. Δεν τα κατάφερε, δυστυχώς ούτε ο συμπατριώτης μου καθηγητής κ. Γιάννης Πανούσης ούτε ο ολίγος κ. Τόσκας.
Θα φανώ αδιάκριτος αν ρωτήσω πόσοι (διμοιρίες…) διατίθενται στους πρώην Πρωθυπουργούς και στους πρώην Προέδρους της Δημοκρατίας. Γιατί: πόσους έχει ανάγκη π.χ. ο σεβαστός κ. Σαρτζετάκης (τον οποίον αγνοεί κάθε Ελληνίδα ή Έλλην κάτω των 50) και πόσοι επώνυμοι βουλευτές. Προ μηνών απεκάλυψα ότι βουλευτής επικρατείας στη Θεσσαλονίκη, διέθετε τέσσερεις! Πόσους διαθέτει δημοσιογράφος – επιχειρηματίας που «απειλείται»; Γιατί δεν προσλαμβάνει ο ίδιος; Πόσο περισσότερο αξίζει καθένας απ’ αυτούς από τον κοινό πολίτη, των φορολογούμενο που πληρώνει αυτός την λυπητερή για τους celebrities;
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, φυσικά δεν αναμένεται να επιλύσει το θέμα. Είναι παλαιοκομματικός εις βάθος, με συνειδητοποιημένη την ανάγκη παροχών στην ελίτ και τον πολιτικό κόσμο.
Αντί να αναγγέλλει δραστικά μέτρα προχωράει σε ψευτοαλλαγές, εσωτερικές μεταθέσεις Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών κλπ. ενώ αφήνει το αμαρτωλό Σώμα απείραχτο. Οι δραστικές αφαιμάξεις πρέπει να γίνονται από τους celebrities.
Η εσωτερική ασφάλεια είναι εξίσου σπουδαία με την εξωτερική. Είναι τα μετόπισθεν. Οι διάφοροι Υπουργοί που δεν τολμούν να λάβουν δραστικά μέτρα είναι υπόλογοι, και διαπράττουν την παρανομία της κατάχρησης εξουσίας και διαπιστευμένων.
Και δεν φθάνουν αυτά. Ενώ οι αστυνομικοί είναι επαρκείς για την δημόσια Ασφάλεια ανακοίνωσαν ότι θα προσλάβουν 1500 νέους για να στείλουν κι άλλους, φαίνεται προς «προστασία» των celebrities.

Τα μάθατε, τα μάθατε;
Ρωσικές πηγές μας πληροφόρησαν επίσημα ότι ετοιμάζεται το σύστημα S-500. Το S-400 οι Τούρκοι, τα S-500 εμείς.
Μα καλοί μου σύντροφοι, κ. Πούτιν εμείς δεν διαθέτουμε 400 εκ. € για εκσυγχρονισμό, των φρεγατών και 30 εκ € για εκσυγχρονισμό των APACHE. (Για αναβάθμιση καναλιού της Βουλής διαθέτουμε αρκετά και για 300 αυτοκίνητα βουλευτών…) Πόσα δις κοστολογείτε τα S-500;


Ελλάς – Τρελάς σε καύσωνα
Ο Dr. Άνθιμος, Άλλο και τούτο. Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αποφάσισε ν’ ανακηρύξει τον σπουδαίο εκκλησιαστικό πατέρα Άνθιμο ως Επίτιμο Διδάκτορα! Όϊ, όϊ μάναμ – Όϊ, όϊ μάναμ…
Τελικά συμφωνώ. Ο Άνθιμος, μία παμπόνηρη φυσιογνωμία, μίλια απέχουσα απ’ αυτή Ιεράρχη απόστολο του Χριστού, αστρολόγος (τις προάλλες αποφάνθηκε ότι η γη είναι ο μόνος πλανήτης που κατοικείται στο σύμπαν), προοδευτικός οπισθοδρόμος, διεθνολόγος, πολιτικός ταγός της συντήρησης (γράφει και εκφωνεί λόγους κατά παντός προοδευτικού) διαπρύσιος κήρυκας της δεξιάς. Συνομιλεί και με το Άγιο Πνεύμα όπως αποκάλυψε τελευταίως.
Τις Κυριακές αν χρειασθείτε να ψυχαγωγηθείτε θα τον βρείτε σε κρατικό κανάλι. Εκτός αν προτιμάτε τον Γιώργο Αυτιά! Άξιος λοιπόν και συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο για την επιλογή.
Το ίδιο Πανεπιστήμιο είχε προ ετών, τη επέμβασει παντοδύναμου τότε Άκη, ιδρύσει έδρα Στρατιωτικής Οικονομίας, ένθα ανακήρυξε διδάκτορα τον Αντώνη Κάντα! Έκτοτε ο κ. Κάντας φέρει τον τίτλο Dr.
Η ντοκτορομανία όμως δεν έχει τέλος. Ο πλέον χλιδάτος υπουργός του κ. ΚΚ, Ορέστης Στυλιανίδης απέκτησε στην Κύπρο, με τη βοήθεια του κ. Προκόπη Παυλόπουλου, όπως διάβασα, τον τίτλο του Dr. Στα σημερινά άρθρα του θα δείτε: Υπό Dr Ο. Στυλιανίδη. Η Κύπρος, την τελευταία 10ετία φιλοξένησε πολλούς αστέρες του Καραμανλισμού ένθα «διδάσκουν» στα Πανεπιστήμιά της. Το τι διδάσκουν ψάξε να βρεις.
Ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας, συμπατριώτης μου. Διορίσθηκε ως Αντιπρόεδρος της Βουλής, βάσει μίας φαύλης διάταξης η οποία προβλέπει μέχρι 10 Αντιπροέδρους, ώστε να λαμβάνουν τίτλο και προνόμια, πολλοί «συνάδελφοι». Όλα τα Κοινοβούλια της Ευρώπης δεν διαθέτουν πάνω από 4 Αντιπροέδρους. Ο φίλος Οδυσσέας ίππευσε την Κάλαμον. Ευθύς αμέσως μετά την άνοδό του στον θώκο. «Θα εξαντλήσω τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω τον Ευάγγελο Βενιζέλο να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας» είπε ο Οδυσσέας. Θα σε πάρουνε με τις κοτρώνες στην Αρκαδία Σύντροφε! Η κ. Φώφη τι λέει; Μαζεύτε τον…
Ψωροσυντάξεις του Δημοσίου. Αποκαλύφθηκε ότι συμβολαιογράφος λαμβάνει σύνταξη 23,008,84€ μηνιαίως. Ζήτω το Έθνος….και δεν είναι ο μόνος!

Ενίσχυση του ΠΝ
Αφού δεν δίνει το κράτος, φροντίζουν οι Ευεργέτες.
Η Εταιρεία Metrostar Management Corporation (Π. Αγγελόπουλος) δώρισε στο ΠΝ ραντάρ προς ενίσχυση Συστήματος Επιτήρησης.
Τι δεν θα δίνα να δω ως δώρο μια μίνι φρεγάτα ή τουλάχιστον μια κανονιοφόρο από τον πολιτικό κόσμο: ΠτΔ. τ. ΠτΔ, βουλευτές Ε.Ε. και συνταξιούχους. Όνειρα…

Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται
(Από τη γνωστή φιλμογραφία)
Καλώστηνε τη συμφορά, αν είναι μοναχή της.
Μην έρθει με τους φίλους της κι’ όλους τους συγγενείς της.
Θόδωρος Κολοκοτρώνης
Μας αιφνιδίασε, ευχάριστα, ο κ. Πρωθυπουργός με την ανάθεση στην κ. Γιάννα Αγγελοπούλου της οργάνωσης των μεγαλειωδών, όπως φαίνεται, εορτών που ετοιμάζονται για τα 200 χρόνια της Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Η γραφίδα μου είναι πολύ καχεκτική για να εικονογραφήσει την προσωπικότητα της κυρίας.
Δανείζομαι, ένα ωραίο σχόλιο της κ. Ξένιας Κουνελάκη (Καθ. 1 Αυγούστου) : Όλα ίσως αποτελούν κουτσομπολίστικες λεπτομέρειες στο φόντο μιας σοβαρής επετείου, αν δεν υπήρχαν τα ερωτήματα της διαχείρισης του κονδυλίου των Ολυμπιακών Αγώνων… Συμβάσεις έργων που προχώρησαν με την διαδικασία του κατεπείγοντος (ανάμεσα τους και το αμφιλεγόμενο C41), οι παχυλές αμοιβές των στελεχών κα, κα.
Με τη κίνηση αυτή ο κ. Μητσοτάκης ρίχνει ταφόπλακα, το κουκουλώνει, στο μεγαλύτερο, ίσως σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης, τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Αυτό που συνέβαλε περισσότερο στην οικονομική καταστροφή, στην πτωχοποίηση της Χώρας στην παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας
Μεγάλος ενθουσιασμός επικράτησε στην κλεπτομανή συντεχνία των πολιτικών! Εύγε!
Ας καλέσει και τον κ. Βαγγέλη Βενιζέλο που υπήρξε ο δίδων τις εντολές κατεπείγοντος στα έργα.
Με τον προσήκοντα σεβασμό θα πρότεινα στον κ. Πρωθυπουργό να συγκαλέσει, το ταχύτερο, ΣΑΜ (Συμβούλιο Άμυνας), υπό την Προεδρία του και να ακούσει αναλυτικά, από τα χείλη των Αρχηγών τα οξύτατα προβλήματα της Άμυνας. Αμέσως μετά να δώσει εντολή αντιμετώπισης τους.
Αν το 2021 παρουσιάσει μία ισχυρή αποτροπή αυτό θα είναι η μέγιστη τιμή στο 1821 και τους ήρωες του. Και ένα δώρο στον ελληνικό λαό που διασύρθηκε και ταπεινώθηκε. Οι φανφάρες έπονται…

Σύμβουλος Ασφαλείας Πρωθυπουργού
Με την επιλογή του Εκλεκτού Ναυάρχου κ. Αλεξάνδρου Διακοπούλου ως Συμβούλου Ασφαλείας του κ. Πρωθυπουργού έκλεισε μια εκκρεμότητα. Απογοητεύθηκαν, βέβαια, έτεροι μνηστήρες.
Απομένει η συγκρότηση ενός Συμβουλίου Ασφαλείας, που όλο εμφανίζεται και όλο χάνεται από το…2014.

Ο Jerry, η Πρωθιέρεια του καλλιτεχνικού πορνό, η θητεία και το Συνδικάτο των πολιτικών
Προχθές διάβασα στον Τύπο ότι την ΑΕ Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκε Επικεφαλής Ανεξάρτητης Αρχής κ. ΧΨΩ για να τον ενημερώσει.
Ο περί ου ο λόγος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους της ΝΔ επί Πρωθυπουργού κ. Κων. Καραμανλή Β’, του επονομαζόμενου Ακάματου ή Σκανδαλοθάπτη. Στην εν λόγω Αρχή διορίστηκε αφού απέτυχε να εκλεγεί ως Βουλευτής. Εκεί τον βρήκε ο κ. Τσίπρας, δεν τον αντικατέστησε κατόπιν «εντολής» του κ. ΚΚ. Με παρόμοια εντολή εξάλλου ο κ. Αλ. Τσίπρας διόρισε ως ΠτΔ τον κ. Πάκη Παυλόπουλο και Αναπλ. Υπουργό Δικαιοσύνης τον κ. Δ. Παπαγγελόπουλο. Από το σημείο αυτό άρχισε η πτώση του γοήτρου του κ. Αλ. Τσίπρα. Εντολοδόχος του…Ακάματου!!
Ο Jerry είναι υιός του κ. ΧΨΩ και, ως είθισται, στα παιδιά της High Society και των πολιτικών ορδών, έχουν δικαίωμα να υπηρετούν τη θητεία τους σε special μονάδες της ακριτικής Αττικής με όλα τα κομφόρ και τις ανέσεις. Ο Jerry υπηρετούσε στο Πολεμικό Μουσείο. Θεωρητικά…
Εσπέραν τινά ή μάλλον νύκτα, προς 6ετίας , αν δεν απατώμαι, ο Jerry και η ευγενής παρέα του προσκάλεσαν στο Μουσείο την κορυφαία Ελληνίδα….παλλακίδα του πορνό, και έγινε όπως λέγεται, το «έλα να δεις», η ναυμαχία της Γιουτλάνδης. Κάποια έφοδος τους συνέλαβε «επί έργω», έγινε ΕΔΕ, και μερικοί νεαροί ναύτες παραπέμφθηκαν στο Ναυτοδικείο. Η «ωραία» απλώς απήλθε με χαμόγελο και αύξηση των μετοχών της. Γράφτηκε ότι τον ερχόμενο χειμώνα θα γίνει η δίκη. Προσωπικά, θα έλεγα να μην γίνει. Τα νιάτα είναι νιάτα και θα ήταν μικροψυχία να τα πετροβολήσουμε. Αμνηστία η παραγραφή, πάραυτα. Εδώ, το πανάθλιο κράτος «χαρίζει» σε λωποδύτες Υπουργούς με το άρθρο 86 του Συντάγματος και θα κυνηγήσουν τον Jerry και την παρέα του για αδίκημα που το ίδιο είναι υπεύθυνο; Αλλού είναι το θέμα. Ενώ οι μάχιμες μονάδες είναι ελλειπείς, το κάθε κατεστημένο επιμένει να προσφέρει προνόμια στους καλοπερασάκηδες βλαστούς της ελίτ ώστε η θητεία τους να είναι ρόδινη. Οι διάφοροι Tony, Jerry, Jeffry κλπ. απαιτούν. Ο εντιμότατος Στρατηγός, επίτιμος Α/ΓΕΣ κ. Κ. Ζιάζιας, παραιτούμενος απεκάλυψε σημεία και τέρατα για τις υπουργικές εντολές που καθόριζαν τα της θητείας προνομιούχων. Το ίδιο έκανε και ο Στρατηγός, Επίτιμος Α/ΓΕΣ, κ. Κων. Γκίνης. Απτόητο το κατεστημένο! Στάχτη και μπούρμπερη να γίνουν οι μονάδες των πρόσω. Τα ευγενή τέκνα μας ενδιαφέρουν!
Έχω όμως και επιδόρπιο. Ο Jerry σπούδασε, και καλά έκανε και διορίσθηκε βοηθός – επιτελής σε κυρία Ευρωβουλευτή της ΝΔ! Τακτοποιήθηκε δηλαδή. Μπαμπάς και υιός στο Δημόσιο σε γαλακτοφόρες θέσεις. Πόσο εύκολα τακτοποιούν τα παιδιά τους οι πολιτικοί; Βουλή, διορισμοί στο Δημόσιο, Μέγαρο, Ευρωβουλή κα. Ουαί κι’ αλίμονο στους…πελταστές και τοξοβόλους.
Με άπειρη ικανοποίηση είδα ότι το 40% των βουλευτών της ΝΔ είναι νέοι. Πόσοι απ’ αυτούς δεν είναι τέκνα παλαιότερων, ανιψιοί, προϊόντα του κομματικού σωλήνα, γόνοι…Ζήτω το Έθνος!

Διακοπές…
Ζήτησα από τον Πάρι ένα μήνα άδεια μετά σχετικού επιδόματος. Ο μην ελήφθη αλλά επίδομα γιοκ.
Αναχωρώ για Τανζανία, όπου θα φιλοξενηθώ από ομάδα Ζουλού, παλαιών φίλων μου.
Σας χαιρετώ με ένα στίχο του αθάνατου Μποστ.
Αν μάθεις πως με φάγανε
Ένα ζευγάρι ύενε
Εσύ να ‘σαι καλά
Και, προπαντός, υγίαινε…

Συγχαρητήρια!
Στο ΓΕΣ και τον Α/ΓΕΣ Στρατηγό κ. Γεώργιο Καμπά για την άμεση εκδήλωση ευαισθησίας στο θέμα της απρέπειας στρατιωτικού ιερέως.
Ηλείου φαεινότερο ότι οι Μητροπολίτες έχουν ισοπεδώσει το κύρος των πολιτικών. Ας μην γίνει το ίδιο από στρατιωτικούς ιερείς των ΕΔ.

Από

Militaire News