Σόιμπλε: Δεν θα δεχθούμε να μας εκβιάζει ο Ερντογάν

24/7/17 | 0 | 0 | 423 εμφανίσεις

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν θέτει σε κίνδυνο τους δεσμούς αιώνων που συνδέουν τη Γερμανία και την Τουρκία, τόνισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκνγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild.

“Είναι δραματικό, καθώς υπάρχουν πραγματικά πολλά που μας συνδέουν. Όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας έναν εκβιασμό”, υπογραμμίζει ο Σόιμπλε, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.

Την Κυριακή ο υπουργός Καγκελαρίας της Γερμανίας ανέφερε πως η συμπεριφορά της Τουρκίας είναι “απαράδεκτη” και η Γερμανία έχει χρέος να προστατεύσει τους πολίτες και της επιχειρήσεις της, αλλά παράλληλα θέλει να διατηρήσει τις ισχυρές διμερείς σχέσεις των δύο χωρών.

koutipandoras.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    1/12/20 | (2 σχόλια)
    Νίκος Χ. Βαρσακέλης Καθηγητής Βιομηχανικής Πολιτικής Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης barsak@econ.auth.gr Μετα το καλοκαίρι, και ειδικά μετά τον Οκτώβριο, η δημόσια συζήτηση και η συμπεριφορά πολιτών, πολιτικών και κομμάτων μου έφερε στον νου το ποίημα του αείμνηστου συνάδελφου Μελέτη Θεοφίλου: Λέω να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας