Σόιμπλε: Αν η Ευρώπη δεν αρέσει στους Μουσουλμάνους μετανάστες, να πάνε αλλού

13/4/17 | 1 | 0 | 642 εμφανίσεις
«ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΛΕΠΕΝ»
 

Οι Μουσουλμάνοι που μεταναστεύουν στην Ευρώπη θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν καλύτερα μέρη για εκείνους, αν δεν θέλουν να αποδεχθούν τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Πρέπει να πούμε ”Εχετε πάρει τη λάθος απόφαση” σε τέτοιους μετανάστες, οι οποίοι δεν αποδέχονται τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής», πρόσθεσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, μιλώντας σε εκδήλωση στο Βερολίνο. «Υπάρχουν καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζήσει κανείς υπό τον Ισλαμικό Νόμο, από την Ευρώπη», συμπλήρωσε, σύμφωνα με το Reuters.

Αναφερόμενος στην ευρωζώνη, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι αν οι ευρωπαϊκές χώρες θέλουν να διατηρήσουν το ευρώ, θα πρέπει να εφαρμόσουν το πλαίσιο κοινής ευθύνης του κοινού νομίσματος.

«Ελπίζω να μην γίνει πρόεδρος η Λεπέν»

Ο Σόιμπλε αναφέρθηκε και στις επικείμενες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, εκφράζοντας την ελπίδα να μην είναι νικήτρια σε αυτές η Μαρίν Λεπέν.

Η Γερμανία χρειάζεται μία ισχυρή, φιλοευρωπαϊκή Γαλλία, για να κρατήσει ενωμένη την Ευρώπη, δήλωσε ο Σόιμπλε. «Ελπίζω να μην γίνει πρόεδρος της Γαλλίας η Λεπέν», συμπλήρωσε. «Η Γερμανία δεν μπορεί να ηγηθεί της Ευρώπης μόνη της», τόνισε. «Αυτό δεν αποδίδει, είναι απολύτως ξεκάθαρο. Χρειαζόμαστε τη Γαλλία, όσο η Γαλλία χρειάζεται εμάς», πρόσθεσε.

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Επισκέπτης says:

  Πόση έλλειψη πολιτικής αντίληψης μπορεί να έχει ένας χαρτογιακάς σαν τον Σόιμπλε; Δεν καταλαβαίνει ότι στους μουσουλμάνους αρέσει η Ευρώπη και πολύ μάλιστα, γι αυτό φροντίζουν να την κατακτήσουν και να την φέρουν στα μέτρα τους;
  Ούτε μπορεί να καταλάβει ότι η Γερμανία είναι υπαίτια για την διάλυση της ΕΕ, διότι κανείς αξιοπρεπής λαός δεν δέχεται να ζει κάτω από γερμανική κηδεμονία.
  Αν λοιπόν κερδίσει η Λε Πεν, πράγμα που εύχομαι ολοψύχως, αιτία είναι:
  α) Η Γερμανία και η προσπάθειά της να ηγεμονεύσει στην Ευρώπη και
  β) Η αθρόα εισβολή μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, που ευλόγησε αρχικά η Μέρκελ, και που ο Σόιμπλε προσπαθεί να σταματήσει με … παραινέσεις.

  Σωστά είχε πει ο πρώην καγκελάριος τής Γερμανίας Helmut Schmidt, ότι αν η ΕΕ διαλυθεί, αιτία θα είναι ότι κυβερνάται από χαρτογιακάδες, χωρίς πολιτικό αισθητήριο.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  16/1/21 | (0 σχόλια)
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας