Σφίγγει ο κλοιός των ευθυνών: Η «Εθνική Συντονίστρια για τα προσφυγόπουλα», ο εργοδότης της Τ.Σόρος και η Solidarity Now

22/2/21 | 2 | 10 | 566 εμφανίσεις

Βέβαια, δεν ζητεί να διερευνηθεί η περίοδος Μητσοτάκη, όπου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε διοριστεί καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» (!), αλλά ζητεί να διερευνηθεί η περίοδος που ο Λιγνάδης ήταν απλός πολίτης, επί ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και δεν είχε δυνατότητα να αγγίζει τις δομές με τα ανήλικα.

Zητά να διερευνηθεί αν ο Λιγνάδης έκανε εγκλήματα, αλλά πριν αποκτήσει το «όπλο» του διορισμένου από την κυβέρνηση, στελέχους!

Γιατί το έκανε αυτό, πλην της εντολής του Μαξίμου; Μήπως υπήρξαν καταγγελίες κατά της ΜΚΟ Solidarity Νow του Τζορτζ Σόρος (που διοικεί η εξαδέλφη του πρωθυπουργού, Νίκη Λυμπεράκη).

Κι έρχεται τώρα η Ε.Αγαπηδάκη, που ήταν υπάλληλος του Τ.Σόρος και εν συνεχεία ανέλαβε να συντονίσει την εγκατάσταση στην Ελλάδα ασυνόδευτων παιδιών, με την ίδρυση σχετικής Γενικής Γραμματείας από τον πρωθυπουργό, η οποία υπάγεται απ’ευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να προβαίνει σε κίνηση «αθώωσης» της Solidarity Now που επίσης ανήκει στον Τζορτζ Σόρος, αλλά και της εξαδέλφης του πρωθυπουργού! 

Πόσο τυχαία είναι όλα αυτά;

Εκτός βέβαια, από το αυτoνόητο: Ότι αν υπήρξαν κακοποιήσεις και εξαφανίσεις ασυνόδευτων παιδιών επί των ημερών της, η Ε.Αγαπηδάκη έχει ακέραιες ποινικές ευθύνες.

Πόσα ασυνόδευτα παιδιά έχουν εξαφανιστεί; Θα μας πει; Πόσα καταγράφηκαν και πόσα δεν ξέρουν αυτή την στιγμή που βρίσκονται; Ζουν;

Ή ο σωλήνας που τα βίαζε ο Δ.Λιγνάδης προχώρησε πιο μέσα στο κορμάκι τους;

Και γιατί τόση πρεμούρα να «αθωώσει» την ΜΚΟ Solidarity Now;

Μήπως διότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος στο επάγγελμα η οποία ανακοινώθηκε ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», βάσει των στοιχείων του βιογραφικού της, ήταν υπάλληλος… του Τζορτζ Σόρος; Και άρα ενδιαφέρεται σφόδρα για την αθώωση της ΜΚΟ του Τ.Σόρος;

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Αγαπηδάκη ήταν Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει σε fund, ιδιοκτησίας του Τζορτζ Σόρος, όπως αποκάλυψε το pronews.gr στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Από όλη την Ελλάδα επιλέχθηκε αυτή για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 παιδιών μουσουλμάνων που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα!

Να τονίσουμε ότι ο τίτλος της «Εθνικής Συντονίστριας» είναι ανώτερος από αυτόν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ισότιμος με αυτόν υπουργού και όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «θα αναφέρεται κατ’ευθείαν στο πρωθυπουργικό γραφείο»!

Δηλαδή όταν μιλάμε για πρωθυπουργικές πολιτικές ευθύνες είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό: Για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που είχαν πέσει θύμα του Δ.Λιγνάδη, υπεύθυνο ήταν το γραφείο του πρωθυπουργού, κατόπιν απόφασης του ιδίου του πρωθυπουργου, όπως είδαμε, ο οποίος είχε διορίσει την πρώην υπάλληλο του Τ.Σόρος Ειρήνη Αγαπηδάκη, ως Ειδική Γραμματέα Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Και βιαστής τους ήταν ο Δ.Λιγνάδης, ο οποίος επίσης διορίστηκε με πρωθυπουργική εντολή «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» στο Εθνικό Θέατρο, καταργώντας μάλιστα τον σχετικό διαγωνισμό (για την φιλία με τον άλλο παιδόφιλο πρώην βουλευτή της ΝΔ και υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Ν.Γεωργιάδη, έχουμε κάνει ήδη τις σχετικές αποκαλύψεις

Και φυσικά επί δύο εβδομάδες μέχρι την παραίτησή του καλυπτόταν «με νύχια και με δόντια» από την κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/965270_sfiggei-o-kloios-ton-eythynon-i-ethniki-syntonistria-gia-ta

Category: Ειδησεις

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Νικολόπουλος Ανδρέας says:

  Θα με παρεξηγήσει κανείς, αν δηλώσω ευθαρσώς ότι δεν έβγαλα νόημα; Αχ αυτό το PRONEWS…

  • 1.1
   έκ τού Γένους τού Ούτις says:

   γιατί απωθείτε τό βαφτιστικό σας όνομα
   αγαπητέ κ.

   Ανδρέα Νικολόπουλε;

  • 1.2
   panagiotis katsoridas says:

   Άστο για το πρωί που θα έχεις πιο καθαρό μυαλό…

   • 1.2.1
    Νικολόπουλος Ανδρέας says:

    Κύριε Κατσορίδα θα με βοηθήσετε, γράφοντας το resume.
    Είναι χαρακτηριστικό του PRONEWS, να τα μπερδεύει, να τα κάνει σαλάτα.

  • 1.3
   Επισκέπτης says:

   Όχι, γιατί να σε ΠΑΡεξηγήσομε, αφού εσύ ΕΞΗΓΕΙΣ; Ίσως σού πέφτει … βαρύ το άρθρο. Διάβαζε πιο εύκολα, π.χ. “φεγγαρακι μου λαμπρό”.

   • 1.3.1
    Νικολόπουλος Ανδρέας says:

    Πόσο μυαλό πρέπει να διαθέτεις για να αντιληφθείς ότι πιέζει υπερβολικά τα ονόματα, τις αρχές, ώστε να αφήσει κάτι στο συναίσθημα του αναγνώστη;;;
    Και όλο αυτό με κάκιστα ελληνικά;
    Λες και δεν ξέρουμε την εγκυρότητα (;) του PRONEWS;
    Εγώ Μητσοτακικος δεν είμαι, αλλά κάνω εμετό με τη δημοσιογραφία του αστείου PRONEWS και του επικίνδυνου Βαξεβανη!
    Αυτά!
    Τώρα για το Φεγγαράκι μου λαμπρό, βάλε κάπου εδώ το τηλέφωνό μου, να βρεθούμε, για να σου εξηγήσω το νόημα των στίχων!!!

    • 1.3.1.1
     Νικολόπουλος Ανδρέας says:

     *σου, τηλέφωνο σου

     ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ Γ@ΜΩΟΤΟΚΟΡΕΚΤ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ….

    • 1.3.1.2
     Επισκέπτης says:

     Όπως και ό,τι καταλαβαίνει καθένας.

     • Νικολόπουλος Ανδρέας says:

      Επειδή καταλαβαίνω τέλεια, ειδικά το ρόλο του γελοίου PRONEWS, σου απαντώ για τελευταία φορά. Λογικά στην Ελλάδα είσαι Επισκέπτης. Αλλιώς δε θα ασχολιόσουν με τη συγκεκριμένη αηδία. Επίσηςντα ελληνικά σου είναι φτωχά, αφού δεν αντιλαμβάνεσαι το τι και πώς γράφεται στη συγκεκριμένη αηδία.
      Καληνύχτα κυρ επισκέπτη…

     • Νικολόπουλος Ανδρέας says:

      … αριθμό όχι έτσι;;;

 2. 2
  Επισκέπτης says:

  “που διοικεί η εξαδέλφη του πρωθυπουργού, Νίκη Λυμπεράκη”

  Η Νίκη Λυμπεράκη είναι δημοσιογράφος. Την εξαδέλφη τού πρωθυπουργού, την λένε Αντιγόνη. Δεν ξέρω αν είναι συγγενείς.

  Εν πάση περιπτώσει, καλό θα ήταν να πάνε όλοι δαύτοι οι σάπιοι και ανίκανοι στα σπίτια των, με πρώτο και καλύτερο τον Κούλη. Τι διάολο, ίχνος ντροπής δεν έχουν; Δεν όφειλε, ως πρωθυπουργός να στείλει την Μενδώνη στον αγύριστο; Μπόχα, πολλή μπόχα!

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  Παίζουμε το παιχνίδι της Τουρκίας δίνοντας έμφαση στην ανεπίσημη επίσκεψη ενός τούρκου υφυπουργού στην Θράκη. Για τους εξής λόγους: -Και οι τούρκοι επίσημοι έχουν δικαίωμα να επισκέπτονται και την Θράκη, όπως κάνουν και οι δικοί μας με την Κωνσταντινούπολη. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο