Συρία: Ο στρατός εντόπισε το μεγαλύτερο αρχηγείο του Μετώπου αλ Νούστρα στην Ιντλίμπ (Φωτο)

4/2/20 | 0 | 0 | 342 εμφανίσεις

Φεβρουάριος 2, 2020. 20:17

Ένα από τα μεγαλύτερα αρχηγεία της τρομοκρατικής οργάνωσης Τζαμπχάτ αλ Νούσρα, ανακάλυψαν οι μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού στη διάρκεια του «χτενίσματος» σε περιοχή νοτιοανατολικά της  επαρχίας Ιντλίμπ.

Εντοπίστηκαν εργαστήρια κατασκευής βομβών και οβίδων, χειρουργεία και καταλύματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στη διάρκεια ‘χτενίσματος’ στην πόλη Μαρντάμπσα (Mardabsa), οι στρατιωτικές μονάδες βρήκαν ένα από τα κεντρικά στέκια της Τζαμπχάτ αλ Νούσρα,  που δημιουργήθηκαν εκσκαφές βράχων που περιλάμβαναν ένα δίκτυο  από σήραγγες εξοπλισμένες με ένα σύστημα φωτισμού και εξαερισμού. Εκεί υπήρχαν οχυρωμένοι χώροι που οι ηγέτες της τρομοκρατικής οργάνωσης διαβιούσαν.

Οι τρομοκράτες είχαν δημιουργήσει εργαστήριο για την κατασκευή διάφορων εκρηκτικών μηχανισμών και παγίδων, όπως για εκρήξεις σε αυτοκίνητα μετά την τοποθέτησή τους. Εντοπίστηκε, ακόμη, ένα εργαστήριο κατασκευής βομβών που ήταν γνωστές ως ‘κόλαση’ με πολλαπλούς πυραύλους.

Την Πέμπτη, οι μονάδες του Συριακού Αραβικού Στρατού απελευθέρωσαν την πόλη Μαρντάμπσα, στον διεθνή οδικό άξονα Χαλεπίου- Χάμα και άρχισαν το χτένισμα στην γύρω περιοχή.

sana.sy

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

http://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας