Συγκλονιστικό βίντεο – Περιφερειάρχης Κ.Μουτζούρης προς Μαξίμου για ΜΑΤ: «Στείλατε στρατό κατοχής, στρατό του Ερντογάν»!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Συγκλονιστικό βίντεο που καταδεικνύει την αγανάκτηση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου (υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ) Κώστα Μουτζούρη για την εισβολή των δυνάμεων ασφαλείας στα νησιά της Περιφέρειάς του προκειμένου να κτιστούν νέες «δομές φιλοξενίας» παράνομων μεταναστών βλέπει το φως της δημοσιότητας.

«Να κι αν είναι οργισμένος» ο πρωθυπουργός, με την αντίστοιχη κίνηση των χεριών του, εμφανίζεται να λέει ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο περιφερειάρχης ακούγεται να χαρακτηρίζει τα ΜΑΤ που πήγαν στο νησί της Λέσβου, ως «στρατό κατοχής, στρατό του Ερντογάν».

Kαι τονίζει μάλιστα χαρακτηριστικά: «Μην μου κάνει παλικαριές ο πρωθυπουργός εμένα, δεν είμαι κανένα παιδάκι».

«Μην τον ανάψεις (σ.σ. τον πρωθυπουργό, γιατί τώρα τον έχει πιάσει…» συστήνει μάλιστα στον κ. Γεραπετρίτη, λέγοντας ότι διαβάζει σε διάφορα sites ότι ο πρωθυπουργός είναι οργισμένος με τον ίδιο. «Ε, κι εγώ μπορώ να σου πω, να κι αν είναι οργισμένος» προσθέτει, συνοδεύοντας τα λόγια του με την χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/851979_sygklonistiko-vinteo-perifereiarhis-kmoytzoyris-pros-maximoy-gia
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ωργισμένοι πρέπει να είναι όλοι οι Έλληνες με τον αγενή ασπρομάλη Περιφερειάρχη,που τηλεφωνεί δημοσίως ,χειρονομώντας -Λαζοπουλικά- και περπατώντας στον εξαίρετο υπουργό Επικρατείαςκ.Γεραπετρίτη καταφερόμενος με τέτοιες φράσεις για τον συγκερκριμένο πρωθυπουργό ,επειδή ως παραταξιακός στην Πατριωτική Παράταξη γνωρίζει πολύ καλά ότι κήδεται -όπως αυτός για τους ψηφοφόρους του- για την Πατρίδα και τα συνολικά Εθνικά συμφέροντα ,που αυτήν την στιγμή επιβάλλουν να γίνουν τα ελεγχόμενα κλειστά Κέντρα Μεταναστών ”για να βουίξει ο κόσμος” ,μπας και δυσκολέψουν τα πράγματα για την ”αγελαία” μετανάστευση.
    Τι λέει ο λαός ;;;”Μάθανε- κοντά πέντε χρόνια με την προηγούμενη κυβέρνηση- πως τον…. πλακώσανε και οι ρομά (γύφτοι καιά τον Παλαμά). ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
    Υ.Γ Ευνόητον ότι και ο ευγενής υπουργός κ.Γεραπετρίτης αναζητεί τον όποιον κ.Περιφερειάρχη στο γραφείο του και όχι στο ύπαιθρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα