Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Τιτίκα Σαριγκούλη: Η ζωή με 450 ευρώ και ο φόβος του θανάτου

23/1/21 | 0 | 0 | 139 εμφανίσεις

Η Τιτίκα Σαριγκούλη ήταν μια γενναία γυναίκα που τίμησε την υποκριτική αλλά και την συγγραφή αφού έχει αφήσει πίσω της πλούσιο συγγραφικό έργο. Παρά τα προβλήματα υγείας, δεν σταμάτησε να δουλεύει μέχρι το τέλος ενώ δεν μασούσε τα λόγια της και έλεγε με ειλικρίνεια αυτά που πίστευε.

Τον Μάρτιο του 2020 έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και στον Αρτ και αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ αλλά και αν φοβάται τον θάνατο.

“Δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί δεν μπορούσα να ανεχθώ έναν άνθρωπο να βάλω συναίτερο στην ελευθερία μου. Δεν δέχθηκα ποτέ πρόταση γάμου. Ποιος θα βάλει στο κεφάλι του ένα διάολο”! Ποιος μπορεί να ζήσει με 452 ευρώ σύνταξη; Εγώ όμως πλήρωνα για να πάρω μια σύνταξη να ζήσω ευπρεπώς. Δουλεύω για να μπορέσω να ζήσω.Δεν φοβάμαι το θάνατο. Με ρώτησε κανείς όταν γεννήθηκα αν φοβάμαι τη ζωή; είχε πει η αγαπημένη ηθοποιός.

https://europost.gr/sygklonistikes-apokalypseis-tin-titika-sarigkoyli-zoi-450-eyro-o-fovos/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχει μια σοβαρή είδηση η οποία όχι μόνο δεν πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ αλλά ούτε καν αναφέρθηκε. Όπως προκύπτει από ενημέρωση της Αιγυπτιακής Προεδρίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός επικοινώνησε, χθες, με τον Αιγύπτιο πρόεδρο. Προφανώς, αντικείμενο της συνομιλίας ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας