ΣΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ

30/10/20 | 2 | 0 | 249 εμφανίσεις
Οι στιγμές ύστερα απο ένα φυσικό φαινόμενο όπως ο σεισμός είναι τραγικές για όσους βίωσαν- και βιώνουν- τις συνέπειές του.
Υπάρχουν, μάλιστα, και θύματα και στην ελληνική και στην τουρκική πλευρά.
Η επικοινωνία των επικεφαλής των κυβερνήσεων των δύο χωρών (Μητσοτάκη- Ερντογάν) για πολλούς λόγους είναι επιβεβλημένη.
Από κει και πέρα οι δηλώσεις του είδους ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να βοηθήσει την Τουρκία (Δένδιας) και η Τουρκία είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα (Ερντογάν) ξεπερνούν τα όρια της σοβαρότητας που επιβάλλεται σε τέτοιες στιγμές.
Ας βοηθήσουν τους λαούς τους οι δύο ηγέτες και αν χρειαστεί θα βρεθεί τρόπος να αλληλοβοηθηθούν. Σε επίπεδο σοβαρότητας, όμως. Όχι για το θεαθήναι.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Έχετε απόλυτο δίκηο ,αλλά οι εκάστοτε ΥΠΕΞ είναι περισσότερο ευγενείς και γαλαντόμοι στα λόγια.
  Ευτυχώς ο δικός μας πρωθυπουργός αρκέσθηκε στο σοβαρό και αναγκαίο, ενώ ο κ.Ερντογάν θυμήθηκε και τον ”φιλελληνισμό” του . ”Τον κόντυνε πάντως ο Αλλάχ”

 2. 2
  Επισκέπτης says:

  Λακωνικό και μεστό το σημείωμά σας, κύριε Σαββίδη. Επιβεβλημένη από το πολιτικό “σαβουάρ-βιβρ” η προσφορά βοηθείας, αλλά εντελώς γελοίο να επαναληφθούν οι φαιδρότητες τής “πολιτικής σεισμών” τού 1999. Δυστυχώς, η σοβαρότητα είναι κάτι άγνωστο και στις δύο πλευρές.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  1/12/20 | (1 σχόλια)
  Νίκος Χ. Βαρσακέλης Καθηγητής Βιομηχανικής Πολιτικής Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης barsak@econ.auth.gr Μετα το καλοκαίρι, και ειδικά μετά τον Οκτώβριο, η δημόσια συζήτηση και η συμπεριφορά πολιτών, πολιτικών και κομμάτων μου έφερε στον νου το ποίημα του αείμνηστου συνάδελφου Μελέτη Θεοφίλου: Λέω να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας