Στη φυλακή επιστρέφει ο Τσοχατζόπουλος -Δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα 200.000 ευρώ για την αποφυλάκισή του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑN MHNA ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Στη φυλακή επιστρέφει ο Τσοχατζόπουλος -Δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα 200.000 ευρώ για την αποφυλάκισή του

Δεν κατάφερε τελικά ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ προκειμένου να πληρώσει την εγγύηση της αποφυλάκισής του και θα επιστρέψει στον Κορυδαλλό.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, μετά από περίπου έναν μήνα νοσηλείας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Η οικογένειά του δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 200.000 ευρώ που είχε επιβληθεί από το Πενταμελές Εφετείο ως χρηματική εγγύηση για την αποφυλάκισή του και ως εκ τούτου ο πρώην υπουργός πρέπει να γυρίσει στο κελί του.

Το δικαστήριο, κάνοντας δεκτή την 5η κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης, του είχε επιβάλει -εκτός από την καταβολή εγγυοδοσίας- και μία σειρά περιοριστικών όρων, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης εναέριων και πλωτών μέσων, παράδοση διαβατηρίου, διαμονή σε γνωστή διεύθυνση κ.λπ.

Η αίτηση είχε γίνει δεκτή μετά την επίκληση σοβαρών λόγων υγείας, καθώς ο πρώην υπουργός υπεβλήθη σε επέμβαση bypass. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπισή του αναμένεται να προσφύγει εκ νέου στη Δικαιοσύνη, ζητώντας μείωση της εγγυοδοσίας.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην υπουργός είχε καταθέσει για πέμπτη φορά αίτηση αποφυλάκισης, η οποία είχε γίνει δεκτή, ωστόσο το δικαστήριο επέβαλε εγγύηση ύψους 200.000 ευρώ, ποσό που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει ο κ. Τσοχατζόπουλος. Τώρα οι δικηγόροι του ζητούν παράταση ώστε να μπορέσει να συγκεντρώσει το ποσό και να επιστρέψει σπίτι του.

Πηγή: Στη φυλακή επιστρέφει ο Τσοχατζόπουλος -Δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα 200.000 ευρώ για την αποφυλάκισή του | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/332533/sti-fylaki-epistrefei-o-tsohatzopoylos-den-katafere-na-sygkentrosei-ta-200000-eyro-gia#ixzz4esCKJzlJ

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα