Στη σπείρα με το «ναρκωτικό των τζιχαντιστών» υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Μαντούβαλο – Πώς ξέφυγε από την ΕΛΑΣ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός που καταζητείται για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση που παρασκεύαζε και διακινούσε το “ναρκωτικό των τζιχαντιστών”, Captagon, στην Αττική ήταν το 2014 υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής!

Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, ο λεγόμενος “Σάκης” της εγκληματικής οργάνωσης δεν είναι άλλος από τον Αθανάσιο Μπαλασάκη, υποψήφιο στις περιφερειακές εκλογές του 2014 με τον συνδυασμό “Ανατροπή για την Αττική”. Ποιος ήταν επικεφαλής του εν λόγω συνδυασμού; Ο άλλοτε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πέτρος Μαντούβαλος…

Ερωτηματικά προκαλεί εν τω μεταξύ το πώς ξέφυγε μέσα απ’ τα χέρια των αστυνομικών αρχών τόσο ο “Σάκης”, όσο και ο αρχηγός του κυκλώματος, με το ψευδώνυμο “Ανδρέας”, παρά το γεγονός ότι οι κινήσεις τους παρακολουθούνταν από την αστυνομία επί 24ώρου βάσεως ήδη από τα τέλη του προηγούμενου έτους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Ελεύθερου Τύπου”, ο “Ανδρέας” διέφυγε πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον ακάλυπτο, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία ανδρών του ΣΔΟΕ και της ΕΛΑΣ, ενώ ο “Σάκης” κρύφτηκε μέσα σε δασάκι δίπλα από το εργαστήριο της οργάνωσης στη Νέα Πέραμο.

Το πόσο καλά κρύφτηκε όμως ο “Σάκης” είναι επίσης ένα ζήτημα: στις 8 Μαρτίου, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, ο Αθανάσιος Μπαλασάκης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία από γνωστό κατάστημα του Κολωνακίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Αν όντως είναι αυτός ο καταζητούμενος “Σάκης”, τότε είναι απορίας άξιον πώς κανείς δεν πρόσεξε αυτήν την ανάρτηση, η οποία αποκάλυπτε το πού βρισκόταν…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ο 53χρονος “Σάκης”, όπως προκύπτει από τις αναρτήσεις του στο Facebook, ήταν λάτρης των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, από όπου συνήθιζε να ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες από το πρόγραμμα γνωστών τραγουδιστών, ενώ σε επικοινωνία της εφημερίδας με τον επικεφαλής του συνδυασμού με τον οποίο ήταν υποψήφιος το 2014 ειπώθηκε: «Όταν συμπεριλήφθηκε στα ψηφοδέλτια δεν είχε απασχολήσει για κάτι. Δεν μπορούσα να φανταστώ την εμπλοκή του σε ένα τέτοιο κύκλωμα».

koutipandoras.gr
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα