Στη Θεσσαλονίκη ο Αντόνιο Μπαντέρας

26/6/21 | 0 | 0 | 173 εμφανίσεις

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Αντόνιο Μπαντέρας. Ο ηθοποιός είναι εδώ και λίγες ώρες στην πόλη και διαμένει σε ξενοδοχείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη μαζί με τους συνεργάτες του που τον συνοδεύουν.

Κομπάρσοι από 7 έως 78 ετών, σκέιτερς και bmxάδες για την ταινία με τον Μπαντέρας

Πρόβες και συνεργασία με την παραγωγή της ταινίας “The Enforcer” του Χόλιγουντ, της κινηματογραφικής ταινίας με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό που έχει ποτέ γυριστεί στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει το πρόγραμμα του σταρ του κινηματογράφου τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Τα γυρίσματα της επόμενης, πρώτης εβδομάδας, θα είναι καθημερινά, το ακριβές τους πρόγραμμα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο προγραμματισμού και περιλαμβάνουν σκηνές δράσεις σε δρόμους της Θεσσαλονίκης όπως και πλήθος νυχτερινών πλάνων της πόλης.

Στο “The Enforcer”, όπως είναι η τελική ονομασία της ταινίας, συμμετέχει και η σταρ του κινηματογράφου Κέιτ Μπόσγουορθ, όπως και ο Αμερικανός ράπερ 2 Chainz, ενώ την παραγωγή στηρίζει ομάδα Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου.

Ήδη με την ανακοίνωση της άφιξης της ταινίας στην πόλη στο κάλεσμα για συμμετοχή σε βοηθητικούς ρόλους ανταποκρίθηκαν χιλιάδες πολίτες πολίτες – κομπάρσοι, που τις επόμενες ημέρες και με τον καθορισμό των σκηνών που θα γυριστούν, θα δουν το όνειρο τους για μια παρουσία σε κινηματογραφικά καρέ να γίνεται πραγματικότητα.

Σ.Κ

*φωτογραφία αρχείου

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Πίστευα ότι τα χρήματα που θα έπαιρνε το κράτος πίσω απο περιπτώσεις όπως του βοσκού των Ιμίων στον οποίο κατέβαλε την βενζίνη για να πηγαίνει στα Ίμια, να ταϊζει τις κατσίκες του και να επικαλείται η Αθήνα διεθνώς ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο