Στην Ουάσιγκτον ο Κοτζιάς για να συναντήσει τον Τίλερσον: Ακολουθεί ο Πάνος Καμμένος

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στην Ουάσιγκτον για επαφές με την αμερικανική πολιτική ηγεσία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Ανώτερη πηγή του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών που επιβεβαίωσε την πληροφορία, ανέφερε ότι ο κ. Κοτζιάς πρόκειται να έλθει στην αμερικανική πρωτεύουσα από τις Βρυξέλλες. Ηδη, έχει διευθετηθεί συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ρεξ Τίλερσον, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και άλλες συναντήσεις με Αμερικανούς επισήμους.

Στην ατζέντα βρίσκονται οι ελληνοαμερικανές σχέσεις, περιφερειακά ζητήματα, το κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά.

ΚΥΠΕ – Αποστόλης Ζουπανιώτης ΗΠΑ/Νέα Υόρκη 02/03/2017 22:17

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στην Ουάσιγκτον αναμένεται να βρεθεί μέχρι το τέλος του μήνα και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα έχει επαφές στο αμερικανικό Πεντάγωνο και θα αντιπροσωπεύσει την ελληνική κυβέρνηση στην εορτή του Λευκού Οίκου για την ιστορική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Επίσης θα επισκεφθεί αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Τέξας και στη Βιρτζίνια.

Πηγή: Στην Ουάσιγκτον ο Κοτζιάς για να συναντήσει τον Τίλερσον: Ακολουθεί ο Πάνος Καμμένος http://mignatiou.com/2017/03/stin-ouasigkton-o-nikos-kotzias-krisimi-sinantisi-me-ton-amerikano-omologo-tou/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα