Στην Εσθονία η υπ.Παιδείας παραιτήθηκε γιατί πήγαινε τα παιδιά της σχολείο με κρατικό αυτοκίνητο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η υπουργός Παιδείας της Εσθονίας Μάιλις Ρεπς υπέβαλε χθες την παραίτησή της μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χρησιμοποιούσε ένα κρατικό αυτοκίνητο και έναν οδηγό του υπουργείου για να μεταφέρει τα παιδιά της στο σχολείο.

Σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική εφημερίδα Ohtuleht, ένας οδηγός του υπουργείου είχε χρησιμοποιήσει πολλές φορές ένα κυβερνητικό όχημα για να αφήσει και να παραλάβει τα παιδιά της Ρεπς από το σχολείο.

«Έχω υποστεί μεγάλη πίεση για να συμφιλιώσω τον ρόλο της υπουργού και της μητέρας. Παραδέχομαι ότι έκανα λάθη και ζητώ συγγνώμη για αυτά», έγραψε η 45χρονη παραιτηθείσα υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της στο facebook.

Μετά το δημοσίευμα, η Ρεπς παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε πολλές φορές πρόσφατα το κυβερνητικό αυτοκίνητο για ιδιωτικούς σκοπούς.

Παρά τις αποκαλύψεις και την επακόλουθη πίεση, η υπουργός και μητέρα έξι παιδιών αρχικά ήθελε να παραμείνει στο πόστο της.

Ο πρωθυπουργός Γιούρι Ράτας, ο οποίος υπερασπίστηκε την Ρεπς, είπε ότι αποδέχεται με λύπη την παραίτηση της.
Είναι το τρίτο μέλος της κυβέρνησης που αποχωρεί από το πόστο του αυτό το μήνα.

https://www.militaire.gr/stin-esthonia-i-yp-paideias-paraitithike-giati-pigaine-ta-paidia-tis-scholeio-me-kratiko-aytokinito/

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι να μη σε βάλουνε στο στόμα τους οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες ΠΑΝΤΟΥ ,αλλά της έδωσε μεγάλη σημασία η Εσθονή εκλεγμένη υπουργός Παιδείας νεαρά κυρία , εκτός αν με έξι παιδιά-ηρωίδα μάνα- παρακουράστηκε στο Υπουργείο και ευχαρίστως ”τα βρόντηξε” για να σώσει την οικογένειά της .
    Δεν άργησαν να την συμπαρασταθούν οι αριστεροπροοδευτικές γυναικείες οργανώσεις της Εσθονίας και της Ευρώπης;;;.

  2. Στην Μπανανία τού Ελλαδιστάν, τέτοια ευαισθησία από πολιτικό φαντάζει εντελώς εξωπραγματική, σε σημείο να λοιδορείται. Ακούς εκεί να παραιτείται, επειδή χρησιμοποίησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο για ιδιωτική χρήση! Τότε γιατί έγινε πολιτικός; Σ’ αυτή την νοοτροπία συμβάλλει και το ημιζωώδες επίπεδο τού μέσου Έλληνα ψηφοφόρου, ο οποίος ποσώς ενοχλείται από τις κραιπάλες των πολιτικών του, αρκεί να τού κάνει το ρουσφέτι.

  3. Στην Ελλάδα μετά το 1981 έχουμε και ένα πολυπληθές τμήμα ψηφοφόρων, που ”παθιάζεται και ψηφίζει με δυο χέρια ”ότι είναι αντιδεξιό ,αντικαραμανλικό και αντιμητσοτακικό .Αλλοιώς δεν θα είχαμε στα 40 χρόνια τα 27 χρόνια της ”φιλολαική Αριστερά, που φτώχυνε στο τέλος όχι μόνο την Ελλάδα ,αλλά και όλους τους ‘Έλληνες.
    Το ρουσφέτι είναι σε δεύτερη μοίρα ,τώρα που όλες οι κυβερνήσεις ιδίως της λήγουσας 10ετίας δίνουν επιδοτήσεις και επιδόματα ,για να κάθεται και να μη αξιοποιεί ούτε τα αγροτικά κτήματα -που έχει- ο Έλληνας.
    Όλα τα προβλήματα έχουν αιτίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα