Πληροφορίες από διάφορες πηγές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ανέφεραν ότι είναι πιθανόν να έρθει αύριο, Δευτέρα, στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

Συμμετοχή στο δείπνο με τους ηγέτες των δυτικών Βαλκανίων

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρακαθήσει στο δείπνο που παραθέτει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους ηγέτες των χωρών των δυτικών Βαλκανίων. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις του Ουκρανού προέδρου δεν ανακοινώνονται για ευνόητους λόγους ασφαλείας. Ωστώσο, η Προεδρία της Δημοκρατίας, όταν ρωτήθηκε, αρνήθηκε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση για την πιθανή έλευση του προέδρου Ζελένσκι στην Αθήνα.
Επίσης, στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους ηγέτες των βαλκανικών χωρών προστίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, και η συνάντηση που θα έχει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο του Μαυροβούνιου,Γιακόβ Μιλάτοβιτς.
https://www.tovima.gr/2023/08/20/diplomatia/stin-athina-o-zelenski-gia-to-deipno-igeton-dytikon-valkanion-oudemia-epivevaiosi-gia-logous-asfaleias/