Σπάνια συνάντηση: Οι 5 εν ζωή πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ μαζί στη σκηνή

22/10/17 | 0 | 0 | 646 εμφανίσεις
ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΤΡΑΜΠΠέντε πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ μαζί στη σκηνή

Ο Τζίμι Κάρτερ, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και ο νεότερος, ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπαράκ Ομπάμα ανέβηκαν στη σκηνή εκδήλωσης για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των πληγέντων από τους τυφώνες σε Τέξας, Φλόριντα, Πουέρτο Ρίκο και Αμερικανικές Παρθένους Νήσους.

Στη συναυλία στο Τέξας- στην οποία μετείχαν πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και η Lady Gaga- οι πέντε πρώην πρόεδροι έγιναν δεκτοί με θερμό χειροκρότημα. «Παρών» κατά κάποιο τρόπο ήταν και ο Ντόναλντ Τραμπ. Σε γιγαντοοθόνη προβλήθηκε το δίλεπτο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του σημερινού ηγέτη των ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο «Από τα βάθη της καρδιάς: η έκκληση μια ενωμένης Αμερικής» συγκεντρώθηκαν πάνω από 31 εκατ. δολάρια, από 80.000 δωρητές. Ανάμεσά τους και η Lady Gaga, η οποία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει για τον σκοπό 1 εκατ. δολάρια.

«Ως πρώην πρόεδροι, θέλαμε να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας να αρχίσουν να ανακάμπτουν», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα. «Οι άνθρωποι εδώ έχουν πληγωθεί, αλλά όπως είπε ένας Τεξανός: στο Τέξας υπάρχει περισσότερη αγάπη από νερό», είπε από την πλευρά του ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος.

«Ας δουλέψουμε όλοι μαζί και κάνουμε την Αμερική μια ακόμη πιο μεγάλη χώρα φιλάνθρωπων», ήταν η έκκληση του Τζίμι Κάρτερ.

Φωτογραφίες: AP

iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    28/2/21 | (2 σχόλια)
    Λόγω του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει ο προβληματισμός του τι κάνουμε με την Τουρκία επανέρχομαι: 1.-Πιστεύω πως μεθοδευμένα θα πρέπει να κηρύξουμε χωρικά ύδατα 12 ή 10 ναυτικά μίλια (να υπάρχει αντιστοιχία χωρικών υδάτων και εύρους εναέριου χώρου). Δεν έχει ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας