Σοκ στους Αμπελόκηπους: 40χρονος Αλβανός αυνανιζόταν σε πάρκο, παρακολουθώντας μητέρα με το παιδί της σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, το απόγευμα της Παρασκευής στο πάρκο ΚΑΠΑΨ επί της οδού Τριφυλίας στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα, όταν ένας 40χρονος ανώμαλος παρακολουθούσε μια 46χρονη μητέρα με το ανήλικο παιδί της σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων και αυνανιζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης με καταγωγή από την Αλβανία, αφού είδε τη μητέρα με το ανήλικο παιδί να κάθονται στο πάρκο πλησίασε περίπου στα τρια μέτρα κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε επιδεικτικά να αυνανίζεται μπροστά τους.

Η ανυπεράσπιστη γυναίκα, έντρομη, άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια πιάνοντας το παιδί σφιχτά πάνω της κλείνοντας του τα μάτια.

Η μητέρα, η οποία μαζί με τον μικρό γιό της, περίμενε να σχολάσει η κόρη της από μια δραστηριότητά, χωρίς δεύτερη σκέψη, κατευθύνθηκε προς τον δράστη προκειμένου να προστατέψει τον ανήλικο γιό της.

Ο σάτυρος, βλέποντας την αντίδραση της μητέρας, το έβαλε στα πόδια και άρχισε να τρέχει προς την οδό Λάκωνος, περίπου διακόσια μέτρα από το σημείο που αυνανιζόταν, όπου τον σταμάτησαν γείτονες οι οποίοι είδαν την γυναίκα να τον κυνηγάει.

Αμέσως αφού οι πολίτες της περιοχής τον ακινητοποίησαν κάλεσαν την αστυνομία όπου και συνέλαβαν τον 40χρονο ανώμαλο και σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορία την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών βρέθηκε πάνω του ένα tablet το οποίο κατασχέθηκε και στάλθηκε στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να εξακριβωθεί η συμμετοχή του σε άλλες υποθέσεις

https://europost.gr/sok-stoys-ampelokipoys-40chronos-alvanos-aynanizotan-se-parko-parakoloythontas-mitera/

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με το συμπάθειο, κύριε Σαββίδη, Αλβανός ανώμαλος που αυνανιζόταν σε πάρκο δεν είναι είδηση! είναι ξεπεσμός και παρακμή, ακόμη κι συνεπάγεται διαφημιστικά έσοδα.

  2. Δυστυχώς, πολλές φορές οι επιλογές άρθρων/ειδήσεων στις σοβαρότατες ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ είναι εντελώς ατυχείς. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και καλό θα ήταν να την κατεβάσετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα