Σοκ στη Θεσ/νίκη: Δύο Ρομά 12 & 14 ετών ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 86χρονο για 200 ευρώ – Τσιλιαδόροι οι παππούδες τους!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

(upd 10:58) Δύο έφηβοι Ρομά 12 & 14 ετών (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι) ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 86χρονο μέσα στο σπίτι του πριν λίγες ημέρες, για να τον ληστέψουν ενώ την ίδια ώρα που η γιαγιά και ο παππούς τους είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων! 

Οι δράστες τον χτύπησαν αλύπητα και έχασε λίγο αργότερα τη ζωή του στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών και να τους συλλάβουν στην Άνω Πόλη.

Ομολόγησαν και περιέγραψαν την εισβολή τους στο σπίτι του θύματος και πώς όταν εκείνο τους αντελήφθη άρχισαν να το γρονθοκοπούν με μανία στο κεφάλι. Μάλιστα, όταν ο 86 χρόνος έπεσε στο έδαφος συνέχισαν να τον κλωστούν.

Η φρίκη συνεχίστηκε για τους αστυνομικούς όταν ανακάλυψαν ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και η γιαγιά και ο παππούς των ανηλίκων 40 & 45 ετών αντίστοιχα, που ήταν ακροβολισμένοι κοντά στο σπίτι για να παρακολουθούν μήπως εμφανιστεί ξαφνικά κάποιο περιπολικό. Ο 12χρονος και ο 14χρονος φεύγοντας άρπαξαν περίπου 200 ευρώ και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/945563_thessaloniki-efivoi-htypisan-vanaysa-mehri-thanatoy-86hrono

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα