Σοκ στην Τουρκία: Τούρκοι αστυνομικοί αυτοκτονούν ο ένας μετά τον άλλον!

17/6/21 | 0 | 0 | 178 εμφανίσεις

Συνολικά 15 αστυνομικοί αυτοκτόνησαν τις τελευταίες 25 ημέρες, δήλωσε ο Φαρούκ Σεζέρ, πρόεδρος της τουρκικής αστυνομικής ένωσης Emniyet-Sen.

Συνολικά 40 αυτοκτονίες έχουν γίνει στην αστυνομική δύναμη της Τουρκίας από τις αρχές του έτους, δήλωσε ο Σεζέρ στο Halk TV, με τον αριθμό να πλησιάζει ήδη εκείνο του 2013, όταν η χώρα κατέγραψε 57 αυτοκτονίες μεταξύ της αστυνομίας, τον υψηλότερο αριθμό μέχρι σήμερα.

Το μακρύ και απρόβλεπτο πρόγραμμα εργασίας και η κακή διαχείριση παίζουν ρόλο στις αποφάσεις των αστυνομικών που αφαιρούν τη ζωή τους, σύμφωνα με τον Σεζέρ, ο οποίος εξήγησε ότι τα μέλη της τουρκικής αστυνομίας εργάζονται τουλάχιστον 240 ώρες το μήνα, σε σύγκριση με τους δημόσιους υπαλλήλους, που μετρούν 160 ώρες. «Μερικοί εργάζονται ακόμη και έως 400 ώρες», πρόσθεσε.

«Συχνά 15 αστυνομικοί αναλαμβάνουν λόγω διαταγών καθήκοντα που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν από λιγότερους», είπε ο επικεφαλής του σωματείου, σημειώνοντας την αναποτελεσματικότητα στη διαχείριση. «Η αστυνομική δύναμη ποτέ δεν είχε καλή διαχείριση. Όχι μόνο τώρα», κατέληξε.

https://europost.gr/sok-stin-toyrkia-toyrkoi-astynomikoi-aytoktonoyn-o-enas-ton-allon/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο