Σοκ: Πέθανε από επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό της η διάσημη παρουσιάστρια του BBC Lisa Shaw! Τι αποκαλύπτει η οικογένειά της; 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Οι ισχυρισμοί της οικογένειας της 44χρονης παρουσιάστριας του BBC Lisa Shaw ότι ο θάνατός της προήλθε από το εμβόλιο, επιβεβαιώθηκαν.

Η ιατροδικαστική εξέταση, όπως μεταδίδει το BBC, επιβεβαίωσε σήμερα ότι η 44χρονη μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή μετά από επιπλοκές του εμβολίου.

Η ιατροδικαστής αναφέρει ότι η Shaw που είχε εμφανίσει θρόμβο στον εγκέφαλο πέθανε «λόγω επιπλοκών από τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca για τον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια ήταν σε καλή φυσική κατάσταση και χωρίς άλλα προβλήματα υγείας. Ο θάνατός της οφείλεται σε μία πολύ σπάνια “θρομβοπενία που προκλήθηκε από εμβόλιο” και της προκάλεσε οίδημα και αιμορραγία του εγκεφάλου» ανέφερε η ιατροδικαστής.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μητέρα ενός παιδιού έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στις 29 Απριλίου και μετά από δύο εβδομάδες μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του North Durham με ανυπόφορους πονοκεφάλους.

Οι γιατροί μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσαν ότι είχε θρόμβωση στον εγκέφαλο: «Είχε τις αισθήσεις της και λάμβανε θεραπεία για τους θρόμβους, η οποία φαινόταν να αποδίδει» δήλωσε ένας από τους γιατρούς της.

Η παρουσίστρια λίγες ημέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, παραπονιόταν ο ότι ο πονοκέφαλος ήταν πιο έντονος και δυσκολευόταν να μιλήσει. Όπως διαπιστώθηκε, είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Τελικά η 44χρονη πέθανε στις 21 Μαΐου.

Μετά από όλους αυτούς τους μήνες, τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ο θάνατος της προήλθε από επιπλοκές του εμβολίου…

https://europost.gr/sok-pethane-epiplokes-ton-emvoliasmo-tis-diasimi-paroysiastria-bbc-lisa/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα