Σοκ & Δέος: 1 εκατομμύριο οπαδοί του Ντ.Τραμπ κατευθύνονται στην Ουάσιγκτον – Ουρές χιλιομέτρων 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σε μία επίδειξη δύναμης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στρέφεται προς τον λαό και οργανώνει μία τεράστια πορεία «ενός εκατομμυρίου» στην Ουάσιγκτον στην οποία αναμένεται να προσέλθουν εκατοντάδες χιλιάδες έως κι ένα εκατομμύριο Αμερικανοί για να διαμαρτυρηθούν για την νοθεία εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ στις εκλογές.

Ήδη βίντεο με ουρές χιλιομέτρων από φορτηγάκια με αμερικανικές σημαίες να κατευθύνονται στην αμερικανική πρωτεύουσα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Όλα αυτά την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ πολεμάει μόνος του ενάντια στο σύστημα, όπως ο ίδιος το έχει κατονομάσει, των ΜΜΕ, εταιριών τεχνολογίας και τραπεζών, το οποίο προέβη σε πρωτοφανή νοθεία εναντίον του στις εκλογές για να τον εμποδίσει από τη δεύτερη θητεία του.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας στην Ουάσιγκτον και θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας και θα κρατήσει μέχρι το βράδυ. Νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε με το αυτοκίνητό του μέσα από τους υποστηρικτές του οι οποίοι έτρεξαν να τον χαιρετήσουν.

 

Ο Ντάριον Σόμπλιν ταξίδεψε οδικώς από το Οχάιο, μια διαδρομή έξι ωρών, για να καταγγείλει όπως δήλωσε το κάλπικο σύστημα και τα ΜΜΕ. Ο 26χρονος, που είπε ότι έχασε τη δουλειά του σε ένα εστιατόριο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και αμφιβάλλει για τη νομιμότητα του εκλογικού αποτελέσματος.

Η Μαργκαρίτα Ουρτουμπέι από τη Φλόριντα, έφτασε μαζί με μια φίλη της, Ουρουγουανή όπως και η ίδια, επειδή πιστεύει ότι ο Τραμπ κέρδισε με μεγάλη διαφορά τις εκλογές. «Όλος ο κόσμος το ξέρει. Όμως (ο Τραμπ) είναι κατά των μέσων ενημέρωσης, των τεχνολογικών κολοσσών και η διαφθορά είναι φρικτή», είπε η 49χρονη.

 

Δείτε Live:

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/934413_sok-deos-1-ekatommyrio-opadoi-toy-nttramp-kateythynontai-stin
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα