ΣΛΑΒΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

3/10/20 | 0 | 0 | 574 εμφανίσεις

Ο Toni Deskoski, καθηγητής διεθνούς ιδιωτικού δικαίου και διεθνούς δικαίου διαιτησίας στη Νομική Σχολή “Iustiniana Prima” στα Σκόπια, πιστεύει ότι ο ήλιος από το Kutles είναι “το μεγαλύτερο φυτό του Μακεδονισμού”.

Η σημαία με τον Ήλιο από τη Βεργίνα δεν είναι εθνική σημαία της πΓΔΜ. Ήταν κρατικό μόνο για τρία χρόνια και αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη.

Ούτε οι άνθρωποι των Ιλίντεν ούτε οι αντιστασιακοί στον Εθνικό Απελευθερωτικό Πόλεμο ήξεραν αυτό το σύμβολο. Αυτή η σημαία είναι η μεγαλύτερη φάρσα του Μακεδονισμού. Πρέπει να απορρίψουμε ομόφωνα και να απαλλαγούμε από αυτό το ελληνικό σύμβολο.

«Αφήστε τους Έλληνες να δοξάσουν τα σύμβολα τους», σχολίασε ο σύζυγος της πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρενάτα Ντεσκόσκα κάτω από τη δημοσίευση στο Facebook ενός από τους ιδρυτές του Εθνικού Συμβουλίου της πΓΔΜ, Ρόμπερτ Μίλσκι.

Ο Deskoski ήταν μέλος της ομάδας που εκπροσώπησε τα Σκόπια στη διαμάχη με την Ελλάδα ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου στη Χάγη το 2011 για παραβίαση της ενδιάμεσης συμφωνίας.

votegreece.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    24/10/20 | (1 σχόλια)
    Χθες διακινήθηκε στο διαδίκτυο ένας κατάλογος βρετανικών πόλεων στις οποίες δήμαρχοι είναι μουσουλμάνοι. Τον αναρτήσαμε και εμείς. Σε μια πρόχειρη δειγματοληπτική έρευνα διαπιστώσαμε πως ισχύει εν μέρει. Σε τρεις πόλεις π.χ. που ψάξαμε στο διαδίκτυο στη μία μουσουλμάνος ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας