Σκόπια: Ο Ιβάνοφ έκρυψε επιστολή του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ

5/4/17 | 0 | 0 | 618 εμφανίσεις


 

 

 

 

 

 

Η ‘utrinski’ αναφέρει ότι ο Ιβάνοφ απέκρυψε επιστολή του Στόλτενμπεργκ

…και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο Γκιόργκε Ιβάνοφ, ο οποίος την απέκρυψε από το κοινό, γράφει σήμερα η σλαβική εφημερίδα  ‘Ούτρινσκι Βέσνικ’.

«Το ΝΑΤΟ έστειλε ένα μήνυμα ότι είναι καλύτερα μέχρι το Μάιο να έχουμε θετικά νέα με την πολιτική κρίση, προκειμένου η σύνοδος κορυφής να επανεξετάσει την κατάσταση στη χώρας μας», γράφει το δημοσίευμα.

Σήμερα, έγινε γνωστό αυτό, ότι ο Γενικός Γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργ είχε αποστείλει επιστολή, της οποίας το περιεχόμενο απέκρυψε  ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Έτσι έχουμε ένα μπαράζ εκκλήσεων για το σχηματισμό κυβέρνησης γιατί όσα γίνονται τώρα είναι ασυμβίβαστα με το Σύνταγμα και τη νομιμότητα και με κάποιες  υποδείξεις η κατάσταση στη χώρα μας μπορεί να αξιολογηθεί ως αναρχία.

Στη συνέχεια το δημοσίευμα παρουσιάζει τις θέσεις του Αμερικανού πρέσβη.

http://www.echedoros-a.gr

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    28/2/21 | (2 σχόλια)
    Λόγω του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει ο προβληματισμός του τι κάνουμε με την Τουρκία επανέρχομαι: 1.-Πιστεύω πως μεθοδευμένα θα πρέπει να κηρύξουμε χωρικά ύδατα 12 ή 10 ναυτικά μίλια (να υπάρχει αντιστοιχία χωρικών υδάτων και εύρους εναέριου χώρου). Δεν έχει ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας