Σκόπια- Νέος ΥΠΕΞ: Η Σερβία παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας

4/6/17 | 0 | 0 | 767 εμφανίσεις

 

«Η παρουσία του Σέρβου πράκτορα και συμβούλου της πρεσβείας, Γκόραν Ζιβάλιεβιτς, στο κοινοβούλιο των Σκοπίων κατά τη διάρκεια των ταραχών του Απριλίου, είναι μια απόδειξη παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της Σερβίας στη χώρα μας», είπε ο νέος υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμιτρόφ.

«Θα προσπαθήσω να κλείσει το θέμα με τη Σερβία, χωρίς μεγάλο σκάνδαλο, αλλά είναι μια καλή αρχή, αν το δούμε από τη άλλη πλευρά.

Στο Κοινοβούλιο είχε γίνει ένα πραξικόπημα που απέτυχε. Δεν μπορεί ένας εκπρόσωπος της Σερβίας να είναι μέρος της μάζας που εισέβαλε στο Κοινοβούλιο και να ισχυρίζεται ότι δεν παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις.

Επίπλαστες αποδείξεις για παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις μιας χώρας δεν υπάρχουν.

«Εγώ ως διπλωμάτης, ως θεσμικό όργανο μια άλλης χώρας μπαίνω από την κύρια είσοδο», είπε χαρακτηριστικά ο Ντιμιτρόφ στη σερβική πύλη  ‘Κρικ’.

Πρόσθεσε ότι δεν είναι καλό, η οικοδόμηση μιας νέας σχέσης με τη Σερβία να ξεκινά με σκάνδαλα.

(utrinski.mk)

http://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας