Σκόπια: Διαπομπεύουν με δημοσίευση καταλόγων όσους πήραν βουλγαρικά διαβατήρια…

26/11/20 | 0 | 0 | 327 εμφανίσεις

Οι διαπληκτισμοί και οι ύβρεις μεταξύ των Βουλγάρων και των Σλαβομακεδόνων δεν έχουν τέλος.

«Η γλώσσα του μίσους στη Βόρεια Μακεδονία έναντι της Βουλγαρίας συνεχίζεται. Μια ομάδα στο Facebook με τίτλο «Ајде-да-плукаме-по-бугари-и-бугараши» δηλαδή «άντε να φτύσουμε τους Βουλγάρους και τους Βουλγαρόφιλους» δημοσιεύει λίστες Σλαβομακεδόνων που έχουν αποκτήσει βουλγαρικά διαβατήρια.

Το σχετικό έγινε γνωστό από ανάρτηση στις 24 Νοεμβρίου στη σελίδα του Βούλγαρου ευρωβουλευτή Ανγκέλ Τζαμπάσκι.

«Αυτό δεν είναι απλό πράγμα και δεν είναι απλώς μίσος και ρητορική μίσους, δεν είναι σαν να αποκαλείς δύο κυρίες υπουργούς «ψυχρές σκύλες». Αυτές, αγαπητοί σύντροφοι είναι λίστες αυτογνωσίας πολιτών, οι οποίοι αναζητούνται προκειμένου να ταπεινωθούν και να προσβληθούν στη Βόρεια Μακεδονία λόγω της εθνικής τους αυτογνωσίας».

Ο Τζαμπάσκι κάλεσε το υπουργείο Εσωτερικών να αντιδράσει αμέσως με μια διπλωματική διαμάχη, να καλέσει τον πρέσβης της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας και να απαιτήσει την άμεση προστασία της ζωής, της περιουσίας και της τιμής των πολιτών της Βόρειας Μακεδονίας, που δηλώνουν Βούλγαροι.

Ο συντάκτης της σελίδας των Σκοπίων απάντησε προσβλητικά κατά του Βούλγαρου βουλευτή και ακολούθησε ένας διάλογος ύβρεων μέχρι σήμερα 25 Νοεμβρίου.

Dnes

http://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας