Σκόπια: «Δημιουργούνται παραστρατιωτικές ομάδες που υποστηρίζουν τον Γκρούεφσκι»

7/4/17 | 0 | 0 | 693 εμφανίσεις

 

Τα μέσα ενημέρωσης που υποστηρίζουν ανοιχτά το κόμμα του Νίκολα Γκρούεφσκι, VMRO-DPMNE, άρχισαν να δημοσιεύουν άρθρα που είναι διαποτισμένα με στρατιωτική ρητορική, γράφει το ιδιωτικό πρακτορείο  ειδήσεων ‘meta.mk’.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα ‘Ρεπούμπλικα’ σημειώνει ότι «οι πολίτες οργανώνονται εθελοντικά και δημιουργούν καταλόγους για άμεση κινητοποίηση».

Το άρθρο υποστηρίζει ότι «οι πολίτες που δημιουργούν τέτοιες εθελοντικές ομάδες σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αυξηθούν και θα αντιδράσουν με κάθε τρόπο ‘όταν δοθεί εντολή’».

Το άρθρο αποκαλεί τα μέλη αυτών των ομάδων «φύλακες του κράτους και των θεσμών» και σε περίπτωση που το κόμμα της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης – SDSM,  «προσπαθήσει να σφετεριστεί τα θεσμικά όργανα θα υπάρξει συνολική αντίδραση».

Την ίδια στιγμή η πρωτοβουλία  για την ενιαία μορφή της χώρας,  στο προφίλ της  στο Facebook δημοσίευσε «διακήρυξη έκτακτης ανάγκης» και ζητά  από τους οπαδούς της «να είστε σε ετοιμότητα, ο χρόνος έρχεται για την τελική νίκη».

Αυτό συμβαίνει σε μια εποχή που το SDSM σε σημερινή του συνεδρίαση ζήτησε την υποστήριξη των δέκα βουλευτών για να περάσει στο σημείο της εκλογής του προέδρου του Κοινοβουλίου, σημειώνει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    21/1/21 | (1 σχόλια)
    του Max Boot (*) Η πρόκληση - και η ευκαιρία - για τον Τζο Μπάιντεν είναι ότι διαδέχεται τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η θητεία του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίστηκε από κολοσσιαία ανικανότητα και αδιαφορία για το δημόσιο ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας