Σκόπια: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις της Μεσίλα Ντόντα για πόλεμο»

14/3/17 | 0 | 0 | 790 εμφανίσεις

 

Η Μεσίλα Ντόντα (α) σε δηλώσεις της απείλησε με πόλεμο μεταξύ Αλβανίας και Σκοπίων επισκεπτόμενη τη μικρή πόλη Επισκοπή (Peshkopi) στη βορειοανατολική Αλβανία

 

Ο σλαβικός σύλλογος ‘Ίλιντεν’ στα Τίρανα,  καταδίκασε, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του,  τις δηλώσεις  της Μεσίλα Ντόντα, βουλευτής του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων (Κόμμα Δικαιοσύνης, Ενσωμάτωσης και Ενότητας- PDIU), για τις απειλές που ξεστόμισε για πόλεμο με τα Σκόπια από την πόλη Επισκοπή.

Ο σύλλογος επισημαίνει ότι πρόκειται για ‘απολίτιστες ενέργειες που δεν έχουν καμία θέση στο έδαφος της Ευρώπης» και προσθέτει ότι «πρέπει να συνεργασθούμε και να έχουμε θάρρος για να οικοδομήσουμε φιλικές και ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών».

«Στα Βαλκάνια δεν πρέπει να δημιουργούνται αισθήματα μίσους και ξενοφοβίας μεταξύ των εθνών», καταλήγει η ανακοίνωση του σλαβικού συλλόγου των Τιράνων, σύμφωνα με το Sitel.

www.echedoros-a.gr

 

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    21/1/21 | (1 σχόλια)
    του Max Boot (*) Η πρόκληση - και η ευκαιρία - για τον Τζο Μπάιντεν είναι ότι διαδέχεται τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η θητεία του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίστηκε από κολοσσιαία ανικανότητα και αδιαφορία για το δημόσιο ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας