Σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες της Δεξιάς και της Κεντροδεξιάς σε ημερίδα στη Θεσ/κη: Πάνος Παναγιωτόπουλος, Σάββας Τσιτουρίδης, Νίκος Νικολόπουλος, Νίκος Καραχάλιος, Βασίλης Καπερνάρος, Αργύρης Ντινόπουλος, Θανάσης Σκορδάς, Θανάσης Γιαννόπουλος, Γιώργος Δημητρακόπουλος, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Γιώργος Μπουλούκος, μαζί με τον εκδότη Τάσο Γκουριώτη, συζητούν για την Ελευθερία του Τύπου και για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα στην Ελλάδα – Προάγγελος εξελίξεων στον ευρύτερο παραταξιακό χώρο της Ν.Δ;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες από τον πυρήνα των ιστορικών στελεχών της Ν.Δ, που προέρχονται από το ευρύτερο φάσμα της Δεξιάς και της Κεντροδεξιάς και διετέλεσαν στενοί συνεργάτες των Πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ως Υπουργοί, Υφυπουργοί, βουλευτές, Ευρωβουλευτές και ανώτατα κομματικά στελέχη, συναντώνται την προσεχή Τετάρτη 4 Μαΐου σε μεγάλη ημερίδα, που θα λάβει χώρα, στη Θεσσαλονίκη, στις 6:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Holiday Inn, επί της οδού Μοναστηρίου 8. Σύμφωνα με την πρόσκληση, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στην ημερίδα αυτή, που οργανώνεται με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου, ομιλητές θα είναι ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και γνωστός δικηγόρος και δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Σάββας Τσιτουρίδης (τ. Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόεδρος των «Ελλήνων Ριζοσπαστών»), ο Νίκος Νικολόπουλος τ. Υφυπουργός και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ο Νίκος Καραχάλιος τ. Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ και Πρόεδρος του Forum 2020, ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ και ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Σκορδάς (Πρόεδρος «Ρεύμα» και τ. Υφυπουργός).

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και γνωστός δικηγόρος και δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος
Ο Σάββας Τσιτουρίδης (τ. Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόεδρος των «Ελλήνων Ριζοσπαστών»)
Ο Νίκος Νικολόπουλος τ. Υφυπουργός και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος
ο Νίκος Καραχάλιος τ. Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ και Πρόεδρος του Forum 2020
Ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ
Ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Σκορδάς (Πρόεδρος «Ρεύμα» και τ. Υφυπουργός)

Θα απευθύνουν χαιρετισμό στην εκδήλωση, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών, βουλευτής της Ν.Δ και γνωστός δημοσιογράφος Αργύρης Ντινόπουλος, ο καθηγητής Χειρουργικής, πρώην Υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ Θανάσης Γιαννόπουλος, ο πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιώργος Δημητρακόπουλος, η πρώην βουλευτής της Ν.Δ Κρινιώ Κανελλοπούλου και ο γνωστός δικηγόρος και πρώην Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Μπουλούκος. Μαζί τους ο πολύ γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος Τάσος Γκουριώτης, που διετέλεσε στο παρελθόν επικεφαλής του Επιτελείου του Υπουργού Εθνικής Άμυνας του Καραμανλή Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου. Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει η δημοσιογράφος του pronews.gr Ιωάννα Λαζαρίδη.

Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών, βουλευτής της Ν.Δ και γνωστός δημοσιογράφος Αργύρης Ντινόπουλος
Ο καθηγητής Χειρουργικής, πρώην Υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ Θανάσης Γιαννόπουλος
Ο πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιώργος Δημητρακόπουλος
Η πρώην βουλευτής της Ν.Δ Κρινιώ Κανελλοπούλου
Ο γνωστός δικηγόρος και πρώην Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Μπουλούκος
Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος Τάσος Γκουριώτης και ιδρυτής του pronews.gr και του defencenet.gr
Η δημοσιογράφος του pronews.gr Ιωάννα Λαζαρίδη

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση αυτή γίνεται λίγες ημέρες πριν το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και στεγάζεται σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας, το οποίο ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης Τέλη Θωμόπουλο, κουμπάρο του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Άλλωστε, όλοι σχεδόν οι συμμετέχοντες έχουν διατελέσει στενοί συνεργάτες των πρώην Πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ενώ -ανεξάρτητα με την προσωπική διαδρομή του καθενός- είναι διαχρονικά και αμετακίνητα προσηλωμένοι  στις θεμελιακές αξίες του Κοινωνικού και Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού, όπως τις έθεσε ο Ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο πολιτικός τους λόγος έχει μπροστά, έντονο, το Πατριωτικό Πρόσημο. 

Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της Θεσσαλονίκης ανήκει στο think bank «Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών», που ιδρύθηκε πριν από χρόνια από τον Σάββα Τσιτουρίδη.

Προάγγελος εξελίξεων στην Δεξιά και στην Κεντροδεξιά;

Το τι θα ειπωθεί στην εκδήλωση αυτή θα σας το μεταφέρει κατά γράμμα το europost.gr, μέλη της συντακτικής ομάδας του οποίου θα είναι παρόντα. Αυτό, που είναι βέβαιο εξ αρχής, όμως, είναι ότι η σημαντική αυτή εκδήλωση δείχνει πως εντείνεται η κινητικότητα στον ευρύτερο παραταξιακό χώρο της Ν.Δ, που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει ως πρωτεργάτες και πρωταγωνιστές κορυφαία στελέχη από τον ιστορικό πυρήνα της παράταξης, που δεν έχουν καμία σχέση με τα άκρα του πολιτικού φάσματος, είναι σφοδροί πολέμιοι του νεοφιλελευθερισμού και διακρίνονται για τις Πατριωτικές θέσεις και απόψεις τους.

Άραγε, η συνάντηση της Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει την αφετηρία σημαντικών εξελίξεων και δημιουργικών ανατροπών στον ευρύτερο παραταξιακό χώρο της Δεξιάς και της Κεντροδεξιάς; Η απάντηση θα δοθεί από την ίδια τη ζωή στο άμεσο μέλλον!…

Σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες της Δεξιάς και της Κεντροδεξιάς σε ημερίδα στη Θεσ/κη: Πάνος Παναγιωτόπουλος, Σάββας Τσιτουρίδης, Νίκος Νικολόπουλος, Νίκος Καραχάλιος, Βασίλης Καπερνάρος, Αργύρης Ντινόπουλος, Θανάσης Σκορδάς, Θανάσης Γιαννόπουλος, Γιώργος Δημητρακόπουλος, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Γιώργος Μπουλούκος, μαζί με τον εκδότη Τάσο Γκουριώτη, συζητούν για την Ελευθερία του Τύπου και για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα στην Ελλάδα – Προάγγελος εξελίξεων στον ευρύτερο παραταξιακό χώρο της Ν.Δ;

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το χαρακτηριστικό των (12 )”νεοδημοκρατών” ,που θα συγκεντρωθούν στην Θεσσαλονίκη-άγνωστος ο χρηματοδότης τους- είναι ότι όλοι-μα όλοι-ΕΙΝΑΙ αντιΜητσοτακικοί ,τον οποίον όμως ως Αρχηγό και Πρωθυπουργό στηρίζουν και οι 157 βουλευτές της στην Βουλή ,μεταξύ των οποίων και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Καραμανλής και Σαμαράς.
    Παραμερίστε ”αδέλφια” αφού δεν σας εξέλεξαν οι νεοδημοκράτες στις προηγούμενες εκλογές -οι περισσότεροι συνταξιοδοτηθήκατε-και μη δείχνετε ”μανιακοί με την εξουσία” και αναδείξετε νέους και ανιδιοτελείς για να αγωνισθούν για την νέα 4ετία της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές ,γιατί δεν υπάρχει εναλλαγή στην εξουσία με τα σημερινά κόμματα της Αντιπολιτεύσεως, που καμαρώνουν για την Συμφωνία των Πρεσπών και προαναγγέλλουν ίδια Συμφωνία για το Αιγαίο με τους Τούρκους και να μην επικαλείστε τον σιωπώντα κ.Κώστα Καραμανλή , ο οποίος δεν συνταξιοδοτήθηκε και θα επανεκλεγεί για την προκοπή της Θεσσαλονίκη μας

  2. Αχόρταγα λιγούρια της εξουσίας όπως οι πρώην, οι νυν και οι επόμενοι. Μην ξεχάσετε να καλέσετε τον αδελφό Καμένο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα