Σε κατάσταση απελπισίας χιλιάδες επαγγελματίες του λιανικού εμπορίου! Κραυγή αγωνίας προς την κυβέρνηση: «Αν φύγει και η περίοδος των εκπτώσεων καταστρεφόμαστε εντελώς!»

13/1/21 | 0 | 0 | 186 εμφανίσεις

Της σύνταξης του europost.gr

Ενώ τα σχολεία ανοίγουν, με αστείες προφυλάξεις και αστεία μέτρα από το Υπ. Παιδείας, παρά τις αντίθετες συμβουλές αρκετών ειδικών επιστημόνων, η κυβέρνηση επιμένει να κρατάει κατεβασμένα τα ρολά στο λιανικό εμπόριο, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες σε όλη τη χώρα στα πρόθυρα της καταστροφής. Οι τελευταίοι είναι σε αθλία κατάσταση και αδυνατούν να καταλάβουν γιατί η κυβέρνηση σταμάτησε το ‘click away’, που δημιουργούσε χαμηλή κινητικότητα, ενώ την ίδια στιγμή που περιμένει νέο κύμα κορωνοϊού εξαιτίας των Εορτών που πέρασαν, ανοίγει τα σχολεία, δημιουργώντας κινδύνους συνωστισμού και αυξάνοντας την κινητικότητα στο έπακρον.

Εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα του λιανικού εμπορίου εκλιπαρούν την κυβέρνηση να επαναφέρει το ‘click away’, με την αυστηρή μέθοδο των προκαθορισμένων ραντεβού, ώστε να μπορέσουν να πουλήσουν τα προϊόντα, που έχουν στα ράφια, με πολύ μεγάλες εκπτώσεις, για να μην τους μείνουν και καταστραφούν! Προς το παρόν η κυβέρνηση παρακολουθεί αμήχανη τους επαγγελματίες να είναι ανεβασμένοι στα κάγκελα, ενώ την ίδια στιγμή πιέζεται ασφυχτικά από τους Εμπορικούς Συλλόγους να δώσει μία συγκεκριμένη λύση, χωρίς βεβαίως να απομακρύνεται από τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας.

https://europost.gr/se-katastasi-apelpisias-chiliades-epaggelmaties-lianikoy-emporioy-kraygi-agonias-pros/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/1/21 | (4 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Μετανεωτερική είναι η εποχή της απόλυτης σχετικοποίησης. Δεν υπάρχει καμιά αλήθεια, μόνο αφηγήματα, τα οποία όποιος θέλει αποδέχεται. Ακόμη και τα έθνη είναι κατασκευές που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μιας εποχής. Μέσα στον κυκεώνα των ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας