Σεισμός από την δήλωση της Ντόρας για την συμφωνία των Πρεσπών!

14/5/21 | 0 | 0 | 415 εμφανίσεις

Η ΝΔ διεκδικεί πλέον την πατρότητα της συμφωνίας!

Ζούμε μαγικές στιγμές το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην πολιτική κατάσταση της Ελλάδας. Μόλις πρόσφατα είχαμε την επίθεση αγάπης του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στον σύμβουλο του Τσίπρα Νίκο Καρανίκα για τις επενδύσεις στην κάνναβη. Αγάπη που ανταπέδωσε με το παραπάνω ο Νίκος Καρανίκας στην συνέντευξη του στην σημερινή εφημερίδα Δημοκρατία.

Όπου πλέκει το εγκώμιο του Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντας τον «γενναίο και έντιμο», σε αντίθεση – όπως λέει-  με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ήρθε λοιπόν η σειρά της Ντόρας Μπακογιάννη, όχι μόνο να υπερθεματίσει την πάλαι ποτέ «επιζήμια» συμφωνία των Πρεσπών, είχε άλλωστε ήδη χαρακτηριστεί ιστορική από την ίδια την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά να διεκδικήσει και την κομματική πατρότητα της συμφωνίας!

O tempora o mores!

 

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/6/21 | (1 σχόλια)
    Η τραγική εμπειρία του Συριζα, και της εφαρμοσμένης Αριστεράς, μας έκανε να δούμε με ανακούφιση την έλευση Μητσοτάκη, παρότι ιδεολογικά αποκλίνουμε. Ο Συριζα παραμένει σημαντική δύναμη στο πολιτικό σκηνικό και η παρουσία του απειλεί να δυναμιτίσει και την πολιτειακή ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο