Σαν τα ποντίκια…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σαν τα ποντίκια που φεύγουν πρώτα από ένα βυθιζόμενο πλοίο προσπαθούν διάφοροι  συριζαίοι να βγούν από το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σκάφος ελπίζοντας να περισώσουν ψήγματα πολιτικής αξιοπρέπειας. Αλλά, ματαίως. Διότι άλλα υποσχέθηκαν και εντελώς διαφορετικά υλοποιούν. Οδηγούν το λαό στη λιμοκτονία. Και αυτό δεν θα τους συγχωρεθεί.

Τελευταία προσφιλής συνήθειά τους να κατηγορούν τον κυβερνητικό εταίρο τους, που τους παρείχε τη δυνατότητα να σχηματίσουν κυβέρνηση και να απολαμβάνουν τα αγαθά της πολυπόθητης εξουσίας.

« Δεν ταιριάζουμε με τους ΑΝΕΛ»,  είναι η επωδός τους. Αλλά, μέχρι σήμερα, που τους χρειάζονταν, ταίριαζαν και ψήφιζαν μαζί τα μέτρα. Και, φυσικά, μαζί θα ψηφίσουν και όσα αυτήν τη στιγμή συμφωνούν στο παρασκήνιο με την τρόϊκα.

Αναζητούν σανίδα σωτηρίας στο ΠΑΣΟΚ ή τη ΔΗΜΑΡ, Αλλά, στα κόμματα αυτά, μετά την ήττα που υπέστησαν, λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Οι ΑΝΕΛ, μόνο βοήθεια προσέφεραν στο Συριζα. Και συνεχίζουν να την προσφέρουν.  Η προσπάθεια διαφοροποίησης βουλευτών και στελεχών του Συριζα, από την κυβερνητική πολιτική, τους καθιστά καταγέλαστους.

Διότι το κύριο πεδίο άσκησης πολιτικής σήμερα είναι η οικονομία. Αν διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική να δείξουν αυτήν την διαφοροποίησή τους στα οικονομικά μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη βουλή για ψήφιση.

Τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους.

Θέλουν την ψήφο των ΑΝΕΛ για να συνεχίσουν να νέμονται την εξουσία, αναζητούν, όμως, και άλλοθι, διότι τα λεφτά είναι πολλά και έρχονται εκλογές.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο με βλακώδη τρόπο επιχειρούν να διαχειριστούν έναν λαό στα όρια της καταστροφής. Δεν θα το πετύχουν. Ο λαός είναι θυμωμένος. Πολύ θυμωμένος.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα