Τρομακτικές οι προβλέψεις του Αλεξάνταρ Βούτσιτς: «Μόλις η Δύση απορρίψει τις προτάσεις του Πούτιν τότε θα αρχίσει»

Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος  της Σερβίας σχετικά με τις εξελίξεις οι οποίες έρχονται με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς προχώρησε σε μια ζοφερή πρόβλεψη αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ ένα παιχνίδι ανόητων οι οποίοι οδεύουν ολοταχώς σε μετωπική και χωρίς κανείς να είναι διατεθειμένος να αλλάξει πορεία.

Όπως είπε ο Σέρβος πρόεδρος, ότι μόλις η Ρωσία κερδίσει συγκεκριμένα εδαφικά οφέλη στην Ουκρανία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα πλησιάσει την Δύση με ένα συγκεκριμένο πακέτο προτάσεων για να συνεχίσει:

«Ξέρω τι μας περιμένει. Μόλις ο Πούτιν τελειώσει ότι δουλειά έχιε να κάνει στο Seversk, Bakhmut και το  Soledar και αφότου πλησιάσει τη δεύτερη γραμμή άμυνας της Ουκρανίας στον άξονα Slaviansk-Kramatorsk-Avdeevka θα έρθει στη συνέχεια με μια δέσμη προτάσεων  προς την Δύση, αλλά αυτοί «σ.σ. η Δύση) δεν πρόκειται να τα δεχθούν.

Τότε θα ξεσπάσει όλη η κόλαση στον κόσμο», είπε ο Σέρβος πρόεδρος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Pink TV., χωρίς να δώσει κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να χαρακτηριστεί και ως παγκόσμιος από τη στιγμή που η Ρωσία βρίσκεται σε ρήξη με το σύνολο του δυτικού κόσμου.

 

Ατελειωτες σειρές ρωσικών  όπλων  μεταφέρονται στην Ουκρανία

Την ίδια ώρα βίντεο δείχνουν  όλο και περισσότερες ρωσικές ενισχύσει να διασχίζουν τα σύνορα με την Ουκρανία και πιο συγκεκριμένα συστήματα πυροβολικού σε ατελείωτες σειρές.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/servos-proedros-oli-i-kolasi-einai-etoimi-na-ksespasei-stin-oukrania-erxetai-pagkosmios-olethros/