Σάλος από την υπόκλιση του Τραμπ μπροστά στον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας [βίντεο]

21/5/17 | 1 | 0 | 974 εμφανίσεις
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ

Με μία κίνηση που θύμιζε περισσότερο υπόκλιση… μυλαίδης παρά τον πλανητάρχη, ο Ντόναλντ Τραμπ «λύγισε» μπροστά στον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας.

Κατά την τελετή παρασημοφόρησής του από τον Σαουδάραβα Βασιλιά, ο οποίος του απένειμε την ανώτατη τιμητική διάκριση του βασιλείου, το χρυσό μετάλλιο βασιλιάς Αμπντουλαζίζ, στη διάρκεια συνάντησής τους στο παλάτι, ο Ντόναλντ Τραμπ λύγισε στωικά τα γόνατά του και έσκυψε το κεφάλι.

Και μέχρι εδώ όλα ήταν λογικά. Ωστόσο, σε μία κίνηση προφανούς αμηχανίας, ο Ντόναλντ Τραμπ  ξαναλύγισε και  δευτερόλεπτα μετά την τοποθέτηση του χρυσού περιδέραιου στο λαιμό του. Η κίνησή του αυτή κάνει το γύρο του διαδικτύου με τα λιγότερα κολακευτικά, όπως ήταν αναμενόμενο, σχόλια.

«Κύριε Πρόεδρε, η επίσκεψή σας θα ενισχύσει την στρατηγική μας συνεργασία, θα οδηγήσει στην παγκόσμια ασφάλεια και σταθερότητα», ανέφερε ο βασιλιάς Σαλμάν σε μήνυμά του, στα αγγλικά και στα αραβικά, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Επισκέπτης says:

  “Συμφωνία-μαμούθ ύψους 350 δισ. δολ. για πώληση όπλων των ΗΠΑ στη Σ. Αραβία”

  Όχι υπόκλιση, αλλά και κωλοτούμπες θα έκανε, αν τού το ζητάγανε.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  26/1/21 | (4 σχόλια)
  του Παντελή Σαββίδη Μετανεωτερική είναι η εποχή της απόλυτης σχετικοποίησης. Δεν υπάρχει καμιά αλήθεια, μόνο αφηγήματα, τα οποία όποιος θέλει αποδέχεται. Ακόμη και τα έθνη είναι κατασκευές που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μιας εποχής. Μέσα στον κυκεώνα των ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας