Σάββας Καλεντερίδης: Γιατί «πονάει» ο Τσαβούσογλου;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
 Σάββας Καλεντερίδης
spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι, πόνεσε πολύ, πάρα πολύ ο Τσαβούσογλου. Να τού πει τέτοια πράγματα ο φίλος του! Μα εκείνος “ο φίλος μου ο Μεβλούτ” τον ανεβάζει, “ο φίλος μου ο Μεβλούτ” τον κατεβάζει!! Ποιος σοβαρός άνθρωπος λαμβάνει υπ’ όψιν του αυτές τις στημένες γελοιότητες; Γι’ αυτό τού έριξε τις προάλλες ένα περιποιημένο χέσιμο, που ήταν όλο δικό του;

    Όποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Ελλάδα μ’ αυτά και μ’ αυτά θα αποφύγει τις Πρέσπες τού Αιγαίου, πλανάται πλάνην οικτράν και παραπλανεί και τους αφελείς εκ των αναγνωστών του. Ένα καράβι τουρκικό με 400 λαθρό μάς ξεφόρτωσαν πάλ(*)ι και αρνούνται να τους πάρουν πίσω κι εμείς βάλαμε, ως συνήθως, την ουρά στα σκέλια, ως συνήθως. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αφήστε τα φούμαρα κατά μέρος.

    (*) Κάποιο μυστήριο υπάρχει με την θάλασσα τού Νοτίου Κρητικού πελάγους. Όλα τα λαθροκάραβα που πάνε για Ιταλία, παθαίνουν βλάβη νοτίως τής Κρήτης!!!

  2. Έξω από το ΝΑΤΟ η Τουρκία, μέσα η Κύπρος και το Ισραήλ. Αυτή η στρατηγική των ΗΠΑ άρχιζει και υποστηρίζεται από πολλούς. Η MDCA στοχεύει στη διπλή ανάσχεση (Ρωσίας και Τουρκίας).
    Είναι έτοιμες Ελλάδα και Κύπρος να αναλάβουν τον ρόλο τους, ως ανασχετικές εμπροσθοφυλακές, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και της Γαλλίας?
    Το έργο δεν τελείωσε με τη συνάντηση Μπάιντεν – Ερντογάν. Έχει πολλά επεισόδια κάποια από τα οποία θα είναι άγρια δύση. Ο Ερντογάν πιέζεται καθημερινά και θα κάνει σοβαρά λάθη που θα τα πληρώσει η Τουρκία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα