Ρουμανικό National Geographic Traveler: Ιδανικός city break προορισμός η Θεσσαλονίκη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ

Θεσσαλονίκη / Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως ιδανικό κοντινό προορισμό για σύντομες -city break- ταξιδιωτικές αποδράσεις παρουσίασε τη Θεσσαλονίκη το περιοδικό «National Geographic Traveler» της Ρουμανίας.

Ο Ρουμάνος δημοσιογράφος Catalin Gruiea παρουσίασε στο αναγνωστικό κοινό τη Θεσσαλονίκη ως μια πόλη με ποιοτικά χαρακτηριστικά, έντονη νυχτερινή ζωή, μοναδική γαστρονομία, αξιοθέατα και δράσεις που μπορεί να απολαύσει κάθε επισκέπτης. Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), μετά από πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας, φιλοξένησε σε ένα ταξίδι εξοικείωσης τον δημοσιογράφο, ο οποίος μαζί με το συνεργείο του, περιηγήθηκε και κατέγραψε σημεία της πόλης. Στόχος των επισκέψεων που διοργάνωσε ο ΟΤΘ ήταν να ενισχυθεί η εικόνα της Θεσσαλονίκης ως κοντινού προορισμού city break για τους Ρουμάνους τουρίστες και να τονωθεί ο οδικός τουρισμός.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, το National Geographic Traveler ανήκει στον όμιλο Burda και είναι το σημαντικότερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ρουμανίας με πολύ ποιοτικά κείμενα και φωτογραφίες, κυκλοφορία 11.000 τεύχη/δίμηνο και αναγνωσιμότητα από 65.000 ανθρώπους. Οι αναγνώστες του National Geographic Traveler ταξιδεύουν περισσότερο από τον μέσο όρο και πραγματοποιούν περισσότερες διανυκτερεύσεις σε κάθε προορισμό που επισκέπτονται. Επίσης πρόκειται για ένα περιοδικό που το διαβάζουν και το συμβουλεύονται όλα τα στελέχη της τουριστικής αγοράς της Ρουμανίας.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/travel/idanikos-city-break-proorismos-i-thessaloniki

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα