Ρεζιλίκι! Μηχανήματα -με την φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ- για την αυτόματη πώληση αντισηπτικών έχουν βάλει στους σταθμούς των Ελληνικών Σιδηροδρόμων οι Ιταλοί, που αγόρασαν την ΤΡΕΝΟΣΕ!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Έχουν φρίξει οι Έλληνες πολίτες, που ταξιδεύουν με τα τρένα, μόλις διαπίστωσαν ότι οι Ιταλοί, που αγόρασαν από το Ελληνικό Δημόσιο σε πολύ χαμηλή τιμή την ΤΡΕΝΟΣΕ, έχουν εγκαταστήσει σε μεγάλους σιδηροδρομικούς σταθμούς μηχανήματα αυτόματης πώλησης αντισηπτικών, κατά του κορωνοϊού, τα οποία έχουν φάτσα-κάρτα φωτογραφίες του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ιστορικού σφαγέα των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας!

Οι φωτογραφίες, που παραθέτουμε και αναδημοσιεύονται από το Newsbreake.gr, αναδεικνύουν το αίσχος αυτής της εικόνας, για την οποία κανένας αρμόδιος του Ελληνικού Δημοσίου δεν έχει αισθανθεί ακόμη την αρμόζουσα ντροπή!

Είναι ξεκάθαρο ότι η ΤΡΕΝΟΣΕ αγόρασε τα συγκεκριμένα μηχανήματα από κάποιο Τουρκικό εργοστάσιο και αδιαφόρησε πλήρως για την τεράστια πρόκληση, που θα αποτελούσε η φωτογραφία του Κεμάλ για κάθε Έλληνα πολίτη.

Και καλά οι Ιταλοί, που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και δεν είδαν! Από το αρμόδιο Υπουργειο δεν κινητοποιήθηκε κανένας για να σβήσει αυτό το αίσχος, όταν υπήρξαν οι σχετικές καταγγελίες;

Άλλωστε, ιδιωτικοποίηση δεν σημαίνει ξεπούλημα της χώρας!

https://europost.gr/reziliki-michanimata-tin-fotografia-kemal-atatoyrk-tin-aytomati-polisi-antisiptikon/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα