Π.Καμμένος: «Οι Τούρκοι θα κάνουν γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ μέχρι τις 23 Ιουνίου»! – Κλιμακώνεται η κρίση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Θα έχουμε ιστορία με την Τουρκία μέχρι τις 23 Ιουνίου, που είναι οι κρίσιμες εκλογές για Ερντογάν. Αν χάσει, θα πέσει. Ο Ερντογάν όμως είναι δικτάτορας, δεν πέφτει», υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλώντας στον ΑΝΤ1 και εξαπέλυσε εκ νέου πυρά κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, αλλά και στην ανύπαρκτη πολιτική έναντι της Τουρκίας που προτείνει και η ΝΔ

«Δεν μπορεί να χορεύει ‘we are the world, we are the children’ με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όταν κάποιοι διακινδυνεύουν τη ζωή τους σε αερομαχίες».

«Θα είχαμε χάσει και τα νησιά στο Ανατολικό Αιγαίο αν χάραζαν την εξωτερική πολιτική οι…Κουμουτσάκοι», πρόσθεσε.

«Αντί να συζητάμε στη Βουλή για τα εθνικά, συζητάμε για το κότερο και τον πατέρα του Τσίπρα», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

«Τα θετικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Τσίπρας, είναι μια «ανάσα» για την κοινωνία, αλλά χρειάζονται κι άλλες παρεμβάσεις» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος συμπλήρωσε ότι αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ, δεν θα υπήρχε ούτε Κυβέρνηση και κατά συνέπεια ούτε θετικά μέτρα.

Καμμενος: Η Κουντουρά έπρεπε να είχε παραδώσει την έδρα της
Ο Πάνος Καμμένος για ακόμη μια φορά έστρεψε τα «βέλη» του κατά της κυρίας Κουντουρά και του κ. Κόκκαλη, επαναλαμβάνοντας ότι έπρεπε να είχαν παραδώσει τις έδρες τους.

Όπως τόνισε οι διαφορές του με τον κ. Τσίπρα είναι ουσιαστικά δύο. Αφενός η στάση του στη Συμφωνία των Πρεσπών και αφετέρου ότι δέχθηκε στην Κυβέρνηση του, τους αποστάτες από τους ΑΝΕΛ. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφερόμενος Συμφωνία των Πρεσπών, υπογράμμισε ότι εξαπατήθηκε από τον κ. Κοτζιά και χαρακτήρισε τη στάση του ανέντιμη.

«Ο Μητσοτάκης χαρίζει τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ακόμα, ο Πάνος Καμμένος. Ερωτώμενος για τις Ευρωεκλογές, έστρεψε τα «πυρά» του κατά του κ. Μητσοτάκη, λέγοντας «ότι χαρίζει τις εκλογές  στον ΣΥΡΙΖΑ» και χαρακτήρισε αυτό που συμβαίνει στη ΝΔ, ως «ιταλική κωμωδία».

Αναφέρθηκε δε στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι είναι προσβλητικές για τα παιδιά από τις δυτικές συνοικίες.

Σε άλλα σημείο των δηλώσεων του, επέστησε την προσοχή στις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, προβλέποντας ότι θα έχουμε κλιμάκωση ως τις 23 Ιουνίου, όταν και θα γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές στον δήμο Κωνσταντινούπολης, γιατί ο Ερντογάν θα χρησιμοποιήσει το «χαρτί» της έντασης με την Ελλάδα για προεκλογικούς λόγους.

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις και το ισχνό ποσοστό που δίνουν στους ΑΝΕΛ, τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια οι δημοσκοπήσεις έφερναν πάντα τους ΑΝΕΛ, εκτός Βουλής, αλλά το κόμμα του πάντα ανέτρεπε τα προγνωστικά και δήλωσε χαρακτηριστικά, «εγώ δεν τους πληρώνω…».

Ερωτηθείς για την διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 26ης Μαΐου, υποστήριξε ότι ο Τσίπρας «πληρώνει» και ειδικά στη βόρεια Ελλάδα το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Από την άλλη πλευρά αυτό δεν το εισπράττει ο Μητσοτάκης, είπε ο κ. Καμμένος.

Καμμένος: Με χωρίζουν πολύ λιγότερα με τον Τσίπρα παρά με τη ΝΔ.

Τέλος στο ερώτημα με ποιόν θα μπορούσε να συνεργαστεί μετεκλογικά, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι με τη ΝΔ «των υβριστών του Καραμανλή» δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί.

Σε αντίθεση, αυτά που τον χωρίζουν με τον κ. Τσίπρα είναι πολύ λιγότερα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα έπαιρνε μέρος σε μια Κυβέρνηση που θα είχε στη σύνθεση της τους «αποστάτες των ΑΝΕΛ».

pronews.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα