Π.Καμμένος για την αποθέωση Ζ.Ζάεφ σε Μητσοτάκη: «Να ποιος έδωσε το στιλό για την υπογραφή των Πρεσπών»

17/9/20 | 3 | 0 | 202 εμφανίσεις

Ο Ζ.Ζάεφ αποθέωσε τον πρωθυπουργό Κυρ.Μητσοτάκη για «τις μάχες που έδωσε για τη Βόρεια Μακεδονία» και φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά τότε τον κατηγορούσαν από τον χώρο της ΝΔ «ότι έδωσε το στιλό» για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών

Τώρα όπως ο ίδιος λέει «καταλαβαίνουν όλοι τελικά ποιανού ήταν το στυλό….».

Το λες και δικαίωση αυτό

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/915393_pkammenos-gia-tin-apotheosi-zzaef-se-mitsotaki-na-poios-edose

Category: Ειδησεις

( 3 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Αν περιμένουν να δικαιωθούν οι κ.κ.Καμμένος,Τσίπρας και Κοτζιάς από μια φωτογραφία και ένα ευγενικό χαμόγελο του υποχρεωμένου από την δική τους Συμφωνία των Πρεσπών κ. Μητσοτάκη, δεν θα προλάβουν στην επίγεια ζωή τους.
  Μετά τους περιμένει ο δίκαιος ψόγος της Ελληνικής Ιστορίας , που δεν ήθελε μαζί με όλους τους Έλληνες ,κυρίως της Διασποράς, αυτήν την εξέλιξη ύστερα από 27 χρόνια πατριωτικής αρνήσεως μας.

 2. 2
  mike iordanidis says:

  Κύριε Σ.Α.Ν καλόν είναι μερικές φορές να βγάζετε τις κομματικές σας διόπτρες για να διαβάζετε σωστά αυτά πού λέγονται (ΖΑΕΦ) και αυτά που γράφονται (ΚΑΜΜΕΝΟΣ) και αυτά που έκανε στην Βουλή η ΝΔ ,
  γιατί το κόμμα σας ΝΔ έχει ξεπεράσει και τους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ .

 3. 3
  Σ.Α.Ν. says:

  Να συγκεκριμενοποιήσετε,κύριε Ιορδανίδη , όσα δεν διάβασα σωστά από αυτά που λέγονται ,γράφονται και έκανε στην Βουλή η Ν.Δημοκρατία ,γιατί τα συμπεράσματά σας είναι αόριστα .
  Δεν ταυτίζονται όσοι πούλησαν” την περιουσία με αυτούς που την κληρονόμησαν .
  Θα θυμάστε και εσείς ότι ανέκαθεν οι Νατοικοί και Ευρωπαιστές πρωθυπουργοί μας υποδέχονταν και κομμουνιστές-και όχι μόνον- ηγέτες ,παρ’ότι ο Ελληνικός λαός δεν τους ήθελε.
  Οι Έλληνες αγαπητέ μου δεν θα συγχωρήσουν τους τρεις ”καμπαλέρος” κ.κ.Τσίπρα ,Καμμένο και Κοτζια και τον κ.κοσμοπολίτη διεθνιστή κ.Θεοδωράκη ,που μας δέσμευσαν χειροπόδαρα με την Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα χωρίς εντολή από τον Έλληνες πολίτες ,με δημοψήφισμα,ή,εκλογές.
  Μόνο έτσι δεν θα ξανατολμήσουν οι πάσης φύσεως Αριστεροί με Ίμια ,Μαδρίτη ,Ελσίνκι και Πρέσπες να μας πληγώσουν εθνικά.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  14/1/21 | (0 σχόλια)
  Εκ της Συντακτικής Ομάδας. Υπάρχουν αρκετές θεωρίες σχετικά με την επανάληψη της ιστορίας στο διάβα των αιώνων. Δε γνωρίζουμε ποιες από αυτές ευσταθούν, μα αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι το 2020, δυόμισι χιλιάδες χρόνια μετά τη Μάχη ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας