Πώς η Φάνη Πετραλιά προσπαθεί να επαναφέρει τον Πάνο Καμμένο στην ΝΔ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Πάνω από δυο χιλιάδες Νεοδημοκράτες του Νότιου Τομέα στην Αττική συγκεντρώθηκαν χθες στο νεκροταφείο της Καλλιθέας για να αποχαιρετήσουν την Λόλα Καψιάνη, μια νέα κοπέλα, «πριγκίπισσα» στην κομματική βάση της ΝΔ με πλούσια κοινωνική προσφορά.

Η Φάνη Πετραλιά σε ρόλο κομματικής «μάνας» αποχαιρετώντας την Λόλα όταν αναφέρθηκε στα «άγουρα» γαλάζια παιδιά της Γλυφάδας που αποτέλεσαν την «μαγιά» της ΟΝΝΕΔ στο Νότιο Τομέα μαζί με την Λόλα, τον Μιλιάδη (Βαρβιτσιώτη) και τις κόρες της Ντόρα και Αλεξάνδρα, είχε την τόλμη να αναφέρει και τον Πάνο με την Αλεξία Καμμένου!

Η αναφορά της Φάνης Πετραλιά στον Πάνο Καμμένο ξίνισε ορισμένους εκ των φανατικών κομματικών της ΝΔ, αλλά εκείνη στον καφέ τους έδωσε πληρωμένη απάντηση: «Η ιστορία δεν παραγράφεται και στην πολιτική όπως και στην ζωή ο χρόνος τα γιατρεύει όλα», αναφερόμενη στην κίνηση Κωνστάντιου Καραμανλή το 1978 να επαναφέρει στην μεγάλη Δεξιά παράταξη τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεκατρία χρόνια μετά την αποστασία, αλλά και στην κίνηση του Κώστα Καραμανλή το 2006 να επαναφέρει στην ΝΔ τον Αντώνη Σαμαρά δεκατέσσερα χρόνια μετά την ανατροπή Κων. Μητσοτάκη…

Και όση ώρα αγόρευε η Φάνη, πιο δίπλα έστεκε ο νεαρός Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης! Κοινώς η Φάνη τα έλεγε στην νύφη για να τ´ ακούει η πεθερά.

Δ.Β.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα