‘Πόλεμος’ στην Τουρκία: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού, για ένα σακί πατάτες, που μοιράζει ο Ερντογάν!

19/4/21 | 1 | 0 | 155 εμφανίσεις

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε τουρκικά Μέσα, διακρίνονται άνθρωποι να συνωστίζονται για να πάρουν ένα σακί πατάτες, με ορισμένους μάλιστα να έχουν σκαρφαλώσει στο φορτηγό που τις μετέφερε.

Φυσικά, ούτε λόγος για τήρηση των αποστάσεων και ας καλπάζει ο κορωνοϊός στην Τουρκία.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες ο Ερντογάν, σε μια προσπάθεια να στηρίξει και τους παραγωγούς πατάτας και κρεμμυδιών, αλλά και να βοηθήσει τους φτωχούς που καθημερινά αυξάνονται στη χώρα του, είχε ανακοινώσει την απόφαση για δωρεάν διανομή σακιών με πατάτες.

«Αποφασίσαμε να αγοράσουμε τις πατάτες και τα κρεμμύδια που παραμένουν στις αποθήκες και θα τα διανείμουμε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και θα το κάνουμε πριν από το Ραμαζάνι. 1,2 εκατ. τόνους πατάτες και περίπου 300.000 τόνους κρεμμύδια, είπαμε να τα αγοράσουμε εμείς ως κράτος και να τα δώσουμε στους πολίτες μας, στους φτωχούς και άπορους», είχε πει.

https://europost.gr/polemos-stin-toyrkia-apisteytes-eikones-synostismoy-saki-patates-poy-moirazei/

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Επισκέπτης says:

    Είναι προφανές ότι η Τουρκία είναι σε άσχημο οικονομικό χάλι. Ξέραμε ότι την χρηματοδοτούσε το Κατάρ, αλλά, μετά που τα “βρήκε” με την Σαουδαραβία, σταμάτησε το … χαρτζιλίκι. Πού βρίσκει ο Ερντογάν τόσα λεφτά; Σε 15 χώρες διατηρεί βάσεις (ούτε οι ΗΠΑ δεν έχουν τόσες!), παίρνει μέρος σε πολέμους (Συρία, Αρμενία) και κτίζει παλάτια, το ένα μετά το άλλο.

    Η παραπάνω εικόνα μάλλον στον Λουδοβίκο ΙΔ’ παραπέμπει.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας