‘Πόλεμος’ στην Τουρκία: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού, για ένα σακί πατάτες, που μοιράζει ο Ερντογάν!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε τουρκικά Μέσα, διακρίνονται άνθρωποι να συνωστίζονται για να πάρουν ένα σακί πατάτες, με ορισμένους μάλιστα να έχουν σκαρφαλώσει στο φορτηγό που τις μετέφερε.

Φυσικά, ούτε λόγος για τήρηση των αποστάσεων και ας καλπάζει ο κορωνοϊός στην Τουρκία.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες ο Ερντογάν, σε μια προσπάθεια να στηρίξει και τους παραγωγούς πατάτας και κρεμμυδιών, αλλά και να βοηθήσει τους φτωχούς που καθημερινά αυξάνονται στη χώρα του, είχε ανακοινώσει την απόφαση για δωρεάν διανομή σακιών με πατάτες.

«Αποφασίσαμε να αγοράσουμε τις πατάτες και τα κρεμμύδια που παραμένουν στις αποθήκες και θα τα διανείμουμε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και θα το κάνουμε πριν από το Ραμαζάνι. 1,2 εκατ. τόνους πατάτες και περίπου 300.000 τόνους κρεμμύδια, είπαμε να τα αγοράσουμε εμείς ως κράτος και να τα δώσουμε στους πολίτες μας, στους φτωχούς και άπορους», είχε πει.

https://europost.gr/polemos-stin-toyrkia-apisteytes-eikones-synostismoy-saki-patates-poy-moirazei/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι προφανές ότι η Τουρκία είναι σε άσχημο οικονομικό χάλι. Ξέραμε ότι την χρηματοδοτούσε το Κατάρ, αλλά, μετά που τα “βρήκε” με την Σαουδαραβία, σταμάτησε το … χαρτζιλίκι. Πού βρίσκει ο Ερντογάν τόσα λεφτά; Σε 15 χώρες διατηρεί βάσεις (ούτε οι ΗΠΑ δεν έχουν τόσες!), παίρνει μέρος σε πολέμους (Συρία, Αρμενία) και κτίζει παλάτια, το ένα μετά το άλλο.

    Η παραπάνω εικόνα μάλλον στον Λουδοβίκο ΙΔ’ παραπέμπει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα