Τι λέει η Catherine Austin Fitts

Η Catherine Austin Fitts, πρώην υφυπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ επί Προεδρίας του Τζορτζ Μπους, υποστήριξε ότι οι ηγέτες του κόσμου δεν θέλουν τα λεφτά των ανθρώπων, αλλά τα παιδιά τους και τη γη τους, δηλαδή να έχουν απόλυτη εξουσία πάνω τους. 

Μεταξύ άλλων η ίδια τονίζει:

«Αν μπορούν να σου βάλουν ένα τσιπάκι στο χέρι και να πραγματοποιήσουν ένα δίκτυο ελέγχου οικονομικής συναλλαγής, δεν είναι μόνο ότι μπορούν να επιβάλουν ένα εμβόλιο ή να σας αποκόψουν από το φαγητό.

Μπορούν, και θα πάρουν τα παιδιά σας.

Σας διαβεβαιώνω ότι αυτοί οι τύποι μπορούν να εκτυπώσουν χρήματα. Δεν χρειάζονται τα λεφτά σας.

Θέλουν την γη σου, θέλουν τον χρυσό σου και θέλουν τα παιδιά σου. Αυτά είναι τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία που κυνηγούν».

Η Catherine Austin Fitts είναι εκδότρια του Solari Report και διευθύνουσα σύμβουλος της Solari Investment Advisory Services, LLC.

Μεταξύ άλλων διετέλεσε διευθύνουσα σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επενδυτικής τράπεζας της Wall Street Dillon, Read & Co. Inc. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με την έρευνα των “Χαμένων Τρισεκατομμυρίων” από τα ταμεία του αμερικανικού κράτους.

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/proin-ypourgos-tou-t-mpous-den-xreiazontai-ta-lefta-sas-theloun-tin-gi-sou-kai-ta-paidia-sou/