Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς επανεξελέγη ο Γιώργος Παπανδρέου

3/3/17 | 0 | 0 | 361 εμφανίσεις

Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς επανεξελέγη ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, με την ομόφωνη στήριξη του Συνεδρίου της Οργάνωσης, που συνεδριάζει μέχρι αυτή την ώρα στην Κολομβία.

“Είναι τιμή μου και προνόμιο να συνεχίσω να υπηρετώ τις κοινές μας αξίες, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς”, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιώργος Παπανδρέου. “Η εμπιστοσύνη με την οποία με τιμήσατε, όλα τα μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είναι μια ευθύνη που θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις”.

It is an honour and a privilege to continue to serve our common values, as President of Socialist International. Humbled.

Η εμπιστοσύνη με την οποία με τιμήσατε, όλα τα μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είναι μια ευθύνη που θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    27/9/20 | (5 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο θα βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ στην Ελλάδα. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση γιατί δεν διαφαίνεται κάποιος, ιδιαιτέρως, σοβαρός λόγος ο κ. Πομπέο να βρεθεί για άλλη μια φορά στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας