Πρόεδρος Σερβίας: Ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν καλύτερος για εμάς

9/11/20 | 0 | 0 | 311 εμφανίσεις

 


Βούτσιτς για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ: «Θα συγχαρώ τον Μπάιντεν, ο Τραμπ θα ήταν καλύτερος για τη Σερβία»

Θα συγχαρώ τον Μπάιντεν για τη νίκη του, και πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο για τη Σερβία, λόγω του ζητήματος του Κοσσυφοπεδίου, εάν είχε κερδίσει ο Τραμπ, δήλωσε ο Πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς στους δημοσιογράφους.

Όπως δήλωσε ο Βούτσιτς συνεχάρη τον Μπάιντεν σήμερα, αλλά θα ευχαριστήσει επίσης και τον Ντόναλντ Τραμπ και το λαό του που ήθελαν να ακούσουν τη Σερβία.

Σε δήλωσή του στον Τύπο, ο πρόεδρος της Σερβίας, είπε ότι γνώριζε τον Μπάιντεν καλύτερα από τον Τραμπ, επειδή είχε πολλές συναντήσεις μαζί του, αλλά πρόσθεσε ότι σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο για τη Σερβία επί της προεδρίας του.

«Προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, συνεκτικός, αξιοπρεπής και οι προσωπικές μου σχέσεις με τον Μπάιντεν είναι καλύτερες από ό, τι με τον Τραμπ, αλλά θα ήταν ευκολότερο με τον Τραμπ να βρει το δίκαιό της η χώρα, επειδή δεν συμμετείχε στον βομβαρδισμό της Σερβίας», είπε.

http://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    4/12/20 | (0 σχόλια)
    της Sylvie Kauffmann (*) Η τελευταία επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στην Ευρώπη χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2019. Στη Διάσκεψη του Μονάχου για την ασφάλεια, ο αντιπρόεδρος Πενς τα έψελνε στους ευρωπαίους ηγέτες, καλώντας τους να αποσυρθούν, όπως και ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας