Πρόεδρος κοινότητας Φερών: «Έχουμε ακήρυχτο πόλεμο – Δεν είναι πρόσφυγες αυτοί που περνάνε»

1/3/20 | 0 | 0 | 370 εμφανίσεις

Για «ακήρυχτο πόλεμο στον Έβρο» κάνει λόγο ο πρόεδρος της κοινότητας Φερών και Πόρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τονίζει ότι οι Τούρκοι περνάνε στην ελληνική πλευρά άτομα που δεν είναι πρόσφυγες.

«Υπάρχει πολύς κόσμος στο πρώην φυλάκιο. Από χθες και όλο το βράδυ, περνούν από παντού, όμως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και τους επαναπροωθούμε πάλι πίσω. Οι Τούρκοι τους περνάνε με βάρκες σε σημεία που δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε. Το έχω δει με τα μάτια μου» ανέφερε ο Θανάσης Πεμούσης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «Έχουμε έναν ακήρυχτο πόλεμο, έχουμε αγανακτήσει» καθώς και ότι είναι πολύς ο κόσμος που περνάει τα σύνορα, από διάφορες εθνικότητας.

«Είναι ψέμα ότι είναι πρόσφυγες. Το τελωνείο των Κήπων είναι ανοιχτό και η κατάσταση είναι χειρότερη. Το πρωί ήμασταν 6-7 άτομα και κοντεψαν να μας λιντσάρουν. Πρέπει να αντιδράσουμε σαν χώρα, πρέπει η κυβέρνηση να κλείσει το τελωνείο των Κήπων. Κάνω έκκληση σαν της Δημοτικής Ενότητας Φερών και Πόρου», ανέφερε.

https://www.liberal.gr/news/proedros-koinotitas-feron-echoume-akiruchto-polemo-den-einai-prosfuges-autoi-pou-pernane-/289422

Category: Διπλωματία

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο