Πρόεδρος Δημοκρατίας: Άλλα μέτρα και σταθμά για τον Λιγνάδη και άλλα για την Μπεκατώρου. Γιατί αυτή η διαφορετική μεταχείριση;

20/2/21 | 0 | 0 | 736 εμφανίσεις

Πολλά και εύλογα ερωτήματα προκάλεσε η δήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για το τερατώδες σκάνδαλο, στο οποίο φέρεται να πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης! Μάλιστα, ο ίδιος προχώρησε σε μία ¨αμυντική¨ δήλωσή του στην εφημερίδα Καθημερινή, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά το πνεύμα και την ουσία του περιεχομένου των όσων είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Η παρεξηγήσιμη δήλωση της Προέδρου.

Λίγες ώρες πριν τη δήλωση Λιγνάδη στην Καθημερινή, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την διάρκεια της συνάντησης της με τον πρωθυπουργό, είχε κάνει μία περίεργη δήλωση στην σκιά της υπόθεσης Δημήτρη Λιγνάδη, διαμετρικά αντίθετη από τις δηλώσεις που είχε κάνει για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.
Είπε συγκεκριμένα: «Να λειτουργούν οι θεσμοί σωστά, να ερευνώνται τα ζητήματα. Το Κράτος Δικαίου να λειτουργεί προστατεύοντας όλους τους εμπλεκομένους, γιατί ο καθένας μπορεί να έχει κάποια δικαιώματα από την πλευρά του»!
Με απλά λόγια, ο Λιγνάδης επανέλαβε την δήλωση της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου η οποία ήδη είχε προκαλέσει αίσθηση και είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις. Δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για σύμπτωση, διότι η σημερινή δήλωση της κυρίας Σακελλαροπούλου όπως προείπαμε, έγινε ακριβώς στην σκιά της υπόθεσης Λιγνάδη.

Προκάλεσε μάλιστα εντύπωση γιατί η κυρία πρόεδρος τήρησε δύο μέτρα και δύο σταθμά απέναντι στα θύματα, παρότι η ίδια δικαστής. Μήπως εντέλει δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στην Μενδώνη;

Η Δήλωση Λιγνάδη.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λιγνάδης, δήλωσε στην Καθημερινή τα ακόλουθα: «Να λειτουργούν οι θεσμοί σωστά, να ερευνώνται τα ζητήματα. Το Κράτος Δικαίου να λειτουργεί προστατεύοντας όλους τους εμπλεκομένους, γιατί ο καθένας μπορεί να έχει κάποια δικαιώματα από την πλευρά του»!

https://europost.gr/proedros-dimokratias-alla-metra-stathma-ton-lignadi-alla-tin-mpekatoroy/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο