Πρωθυπουργός Σερβίας: Δεν υποτιμώ τους Αλβανούς

16/5/17 | 0 | 0 | 399 εμφανίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Βούτσιτς: Δεν υποτιμώ τους Αλβανούς, πρέπει να είναι σεβαστοί”

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξαντάρ Βούτσιτς, δήλωσε ότι οι Αλβανοί πρέπει να είναι σεβαστοί και δεν πρέπει να υποτιμούνται.

«Ποτέ δεν έχω υποτιμήσει τους Αλβανούς, πρέπει να είναι σεβαστοί. Αλλά, αυτοί που προσπαθούν να ταπεινώσουν τη Σερβία, φυσικά δεν πρόκειται να τους δω (συνομιλήσω)», είπε ο Βούτσιτς στο Πεκίνο, όπως αναφέρει η αλβανική «lajmi.net».

Σχολίασε, ακόμη, τις δηλώσεις του Ραμούς Χαραντινάι που είπε για παρεμβάσεις της ΕΕ και των ΗΠΑ στην Σερβο-αλβανική έκθεση και δήλωσε ότι οι Σέρβοι δεν πρόκειται να λάβουν υπόψη τους τέτοιες δηλώσεις.

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι η «Μεγάλη Αλβανία» δεν θα πραγματοποιηθεί και τόνισε ότι είναι ένα ‘όνειρο των Αλβανών’.

«Οι Σέρβοι δεν πρέπει να ανησυχούν, επειδή δεν υπάρχει θέμα δημιουργίας μιας Μεγάλης Αλβανίας», τόνισε ο πρόεδρος της Σερβίας, βρισκόμενος στο Πεκίνο στο Φόρουμ των παγκόσμιων ηγετών.

(zeri.info)

http://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/1/21 | (0 σχόλια)
    του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ Μπορεί να περιμένει κανείς κάτι από την συνάντηση, τη Δευτέρα, των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας για τις διερευνητικές; Όχι. Τότε, γιατί γίνεται; Για να σωθούν τα προσχήματα εκατέρωθεν. Ό,τι και να λέγεται το παιχνίδι είναι γεωπολιτικό. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας