Που το πάει η Τουρκία; Η διεθνής προπαγανδιστική της προσπάθεια.

2/3/17 | 1 | 0 | 1,087 εμφανίσεις

Που το πάει η Τουρκία; Το ερώτημα παραμένει μόνιμο αλλά η τελευταία κλιμάκωση της έντασης μήπως είναι ανησυχητική; Τι σημαίνει η διεθνής προπαγανδιστική προσπάθειας της γειτονικής χώρας; Ποιός είναι ο τρόπος που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί;

Τρείς άξονες γύρω απο τους οποίους θα περιστραφεί η εκπομπή “Τομές στην Επικαιρότητα” της Πέμπτης 2 Μαρτίου στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV-100.

Η εκπομπή αρχίζει στις 9 μμ και τελειώνει 10 μμ. Επαναλαμβάνεται το Σάββατο απο τις 5μμ-6μμ. Τη δημοσιογραφική επιμέλεια έχει η Φωτεινή Στεφανοπούλου και την παρουσιάζει ο Παντελής Σαββίδης.

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΜΕΝΟΙ:

-Αθανάσιος Γαληνός Αντιστράτηγος ε.α. Επίτιμος Διοικητής Β! Σ.Σ.

Σάββας Καλεντερίδης, Γεωπολιτικός Αναλυτής.

Το σήμα της TV-100 μεταδίδεται:

Μέσω της Digea στην Κεντρική Μακεδονία

Απο την OTE TV οπουδήποτε

Διαδικτυακά απο τη διεύθυνση:

www.anixneuseis.gr

και

www.fm100.gr

 

 

 

 

Category: Κυριο Θεμα

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1

    Είναι η δεύτερη Πέμπτη που δεν μπορούμε να σας δούμε κ.Σαββίδη.Στις Ανιχνεύσεις δεν εμφανίζεται καθόλου εικόνα και στην Τv 100 είναι συνεχώς παγωμένη κατά τη διάρκεια της εκπομπής σας μόνο.Ελπίζουμε να αναζητήσετε την αιτία. Με εκτίμηση Μάρκου Στέλλα.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    21/9/20 | (0 σχόλια)
    euro2day.gr/Financial Times Του Chris Giles Ποιες είναι οι διαφορές στα προγράμματα στήριξης που εφάρμοσε η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ. Τα πλεονεκτήματα της ευρωπαϊκής προσέγγισης και η ανάγκη για στροφή στην εφαρμοζόμενη πολιτική. Δημοσιεύθηκε: 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 08:04 Tι πρέπει να προστατεύσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας