Ποιο κομμάτι της παραλίας της Αμμοχώστου ανοίγουν οι Τούρκοι (χάρτης)

7/10/20 | 0 | 0 | 100 εμφανίσεις
Ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Ερσίν Τατάρ εκμεταλλεύτηκαν τη δημοσιογραφική διάσκεψη για την επαναλειτουργία του αγωγού που μεταφέρει νερό από την Τουρκία στα κατεχόμενα για να ανακοινώσουν το άνοιγμα μέρους της παραλίας του Βαρωσίου.

Οι προεκλογικές εξαγγελίες συνοδεύτηκαν από ζωντανή σύνθεση με την Αμμόχωστο όπου ο «Δήμαρχος» της πόλης μίλησε ποζάροντας μπροστά σε εκσκαφείς και άλλα μηχανήματα που είχαν μεταφερθεί εκεί για να δείξουν την ετοιμότητα του Τατάρ να προχωρήσει άμεσα στη διάνοιξη.

Το κομμάτι της παραλίας που πρόκειται να δοθεί στο κοινό είναι μήκους 1,5 χιλιομέτρου και εκτείνεται ανάμεσα στο ξενοδοχείο Palm Beach και την παραλία που χρησιμοποιείται ήδη εδώ και χρόνια από τους αξιωματικούς του κατοχικού στρατού και τις οικογένειές τους.

Πηγή: philenews

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    19/10/20 | (1 σχόλια)
    ΠΕΤΡΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ* 18.10.2020 • 09:59 Η νέα ΝAVΤEX της Τουρκίας για την έξοδο του «Ορούτς Ρέις» κατέδειξε τα όρια της δεσμευμένης περιοχής, που εκτείνονται νοτίως του σημείου που απέχει 6,5 ν.μ. από το σύμπλεγμα Μεγίστης/Καστελλορίζου. Πρόκειται για περιοχή υφαλοκρηπίδας από ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας