Ποιος διαδίδει τον κορωνοϊό; – Οι πολίτες ή το κράτος; – Απίστευτες καταγγελίες για αλαλούμ στην ΕΛ.ΑΣ.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Βάζουν αστυνομικούς θετικούς στον κορωνοϊό σε υπηρεσία γιατί δεν βγαίνει το πρόγραμμα και κατά τα άλλα μιλούν για “ατομική ευθύνη”.

Απίστευτη καταγγελία από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρη Γερακαράκο, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή κατήγγειλε: «Είχαμε καταγγελίες ότι έβρισκαν θετικούς αστυνομικούς και τους έβαζαν υπηρεσία, για να βγει η υπηρεσία».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «αστυνομικοί πληρώνουν τεστ από την τσέπη τους. Η υπηρεσία κάνει δειγματοληπτικά τεστ, όχι για όλους. Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που είχε θετικό κρούσμα στο σπίτι του πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία του».

Ο κ. Γερακαράκος ανέφερε ακόμα ότι γίνεται μόνο δειγματοληπτικός έλεγχος για κορονοϊό ενώ θα έπρεπε σε εκείνους τους αστυνομικούς που είναι καθημερινά στο δρόμο να γίνεται καθημερινός έλεγχος.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ακόμη ένας αστυνομικός πέθανε από κορωνοϊό. Ο τρίτος… 

https://www.pronews.gr/koinonia/940645_poios-diadidei-ton-koronoio-oi-polites-i-kratos-apisteytes-kataggelies-gia-tin-elas

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μήπως το παράκανε ο κ. Πρόεδρος των -δυστυχώς- συνδικαλιζομένων αστυνομικών -που προφανώς επιδιώκει την επανεκλογή του ,όταν μάλιστα δεν κατονομάζει περιπτώσεις που καταγγέλλει και γιαυτό επιβάλλεται να κληθεί από Εισαγγελέα και την Υπηρεσία του να υποστηρίξει τις ανώνυμες καταγγελίες του;;;.
    Πως να πιστέψεις ότι υποχρεώνονται οι αστυνομικοί να εκτελούν υπηρεσία ασθενείς ,σήμερα μάλιστα που είναι μορφωμένοι και έχουν και συνδικαλιστικά δικαιώματα;;;.
    Μήπως πρέπει να τον ”καταργήσουν” οι συνάδελφοί του στο Δ.Σ.;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα