Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντά στο TikTok αν γράφει μόνος του τις ομιλίες του ή αν κάποιος άλλος έχει αναλάβει το… δύσκολο έργο.

Για τις ομιλίες του μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok, απαντώντας σε μια ερώτηση που δέχεται από πολλούς, όπως λέει, για το ποιος τις γράφει. Ο πρωθυπουργός, που μιλά αρκετά συχνά και στο TikTok ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, εξηγεί ότι υπάρχουν δύο ειδών ομιλίες αλλά ακόμα και σε εκείνες που δεν γράφει ο ίδιος, βάζει την… προσωπική του πινελιά!

«Πολύς κόσμος με ρωτάει πόσο ασχολούμαι με τις ομιλίες μου, αν τις γράφω εγώ ή μου τις γράφει κάποιος άλλος» λέει αρχικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Υπάρχουν δύο ειδών ομιλίες. Οι ομιλίες από στήθους, προφανώς δεν τις γράφει κανείς, αυτές προκύπτουν ανάλογα με το μέρος το οποίο βρίσκομαι, τα ιδιαίτερα θέματα τα οποία θέλω να αναδείξω και βέβαια οι μεγάλες οι ομιλίες, οι οποίες μπορεί να είναι προετοιμασμένες, όπου έχω έναν άνθρωπο που με βοηθάει να τις γράφω, αλλά ειδικά τις πολύ σημαντικές ομιλίες, ένα σημαντικό κομμάτι καταλήγω τελικά να το γράφω εγώ ο ίδιος. Ας πούμε ομιλίες σαν τη ΔΕΘ και το Κογκρέσο, είναι ομιλίες που τελικά τις γράφω ο ίδιος. Θέλω πάντα οι ομιλίες μου να αποτυπώνουν αυτά τα οποία πραγματικά πιστεύω και να έχουν την προσωπική μου πινελιά» λέει και αναγκάζεται να διακόψει λόγω ενός… τούνελ.

«Και τώρα μπήκαμε σε ένα τούνελ και δεν έχω ιδέα τι φαίνεται…» καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.