Ποιος Έλληνας διορίστηκε αναπληρωτής βοηθός του Τραμπ στο Λευκό Οίκο

5/1/17 | 0 | 0 | 726 εμφανίσεις

tzi-630x4004 Ιανουαρίου 2017

Στην θέση του αναπληρωτή βοηθού του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ διορίστηκε ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης το γραφείο Τύπου της ομάδας που έχει αναλάβει την μεταβίβαση των εξουσιών.

Ο ομογενής θα αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στις 20 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ.

O Τζορτζ Τζιτζίκος είχε αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή επιχειρήσεων της εκστρατείας του Τραμπ και ήταν ένας από την αρχική πενταμελή ομάδα που χειριζόταν την πολυτάραχη και σκληρή προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου του ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Αυτοδημιούργητος με δική του εταιρεία

Αυτοδημιούργητος, έχει τη δική του εταιρεία, εμπνευσμένη από Ελλάδα με την ονομασία Telion που ειδικεύεται στη στρατηγική επικοινωνία, την διαχείριση κρίσεων και τις επιχειρήσεις πολιτικής.

Είχε τον πρώτο λόγο επί της 8ετούς προεδρίας του George W. Bush στον Λευκό Οίκο (2001-2009), ανέλαβε την προεκλογική εκστρατεία ΜακΚέιν-Πέιλιν το 2008, την εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ (2012), ενώ είχε αναλάβει εκ μέρους της πετρελαϊκής BP την εκπροσώπηση στα μέσα ενημέρωσης, μετά το ατύχημα στην εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου Deepwater Horizon στον Κόλπο του Μεξικού.

«Ο κύριος Τραμπ έχει κινητοποιήσει τη χώρα με έναν τρόπο. Είναι συναρπαστικό να συμμετέχω σε όλο αυτό και να βλέπω τον ενθουσιασμό του πλήθους» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Τζορτζ Τζιτζίκος.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    AΡΙΑΔΝΗ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗ Χτες δεν ακούστηκε η σπηλαιώδης φωνή της. Βγήκα στις δύο το πρωί, στις τρεις. Ούτε η βαριά φιγούρα της να ψάχνει στους κάδους και να κόβει με το βλέμμα τα αυτοκίνητα σαν τσομπάνισσα που φυλάει το βοσκοτόπι ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο